De ce este radiera mea desenată în Illustrator?

Obiectul de pe care îl ștergeți este o formă închisă cu o contur negru. Ștergeți porțiuni din formă și, așadar, orice a rămas își păstrează conturul negru. Dacă doriți să ștergeți astfel de contur, va trebui să o extindeți. Sau puteți folosi foarfecele pentru a decupa porțiunile de cursă pe care nu le doriți.

De ce instrumentul meu de șters pictează în Illustrator?

Acest lucru se întâmplă atunci când stratul pe care încercați să îl aplicați radiera nu este convertit în obiect inteligent. – Ștergeți după pofta inimii. Sper ca asta ajuta. Încercați să dezactivați „Ștergerea în istorie” .. asta mi-a rezolvat problema.

Cum repar instrumentul de șters în Illustrator?

Instrumentul Adobe Illustrator Eraser nu are niciun efect asupra simbolurilor Illustrator. Dacă încercați să editați ceea ce arată ca un obiect Illustrator obișnuit, dar nu puteți utiliza instrumentul Eraser pentru al modifica, deschideți panoul Simboluri și asigurați-vă că obiectul dvs. nu este un Simbol.

Cum scapi de lovitură de șters în Illustrator?

Faceți clic pe cele două puncte pentru a indica partea de cursă pe care doriți să o eliminați. Selectați Instrumentul de selecție ( ) din bara de instrumente sau apăsați comanda rapidă de la tastatură (v). Faceți clic pe partea pe care ați tăiat-o cu Instrumentul foarfece și apăsați tasta ștergere sau backspace.

Cum elimin conturul din instrumentul de șters?

În funcție de ceea ce încercați să faceți, doar selectați și apăsați tasta ștergere este modalitatea de a scăpa de ceva. Instrumentul de ștergere este pentru a transforma un obiect prin eliminarea unor părți din acesta, dar nu pentru a scăpa doar de un obiect în întregime.

Cum șterg o parte dintr-o imagine în Illustrator?

Toate instrumentele Illustrator lucrează la selecția activă, așa că înainte de a putea șterge ceva, trebuie să alegeți părțile imaginii de șters. Țineți apăsat „Shift” în timp ce faceți clic pe zonele imaginii pentru a le adăuga la selecție, apăsați „Ctrl”, apoi faceți clic pe o zonă pentru a o elimina din selecție.

Ce este instrumentul Eraser?

Radiera este practic o perie care șterge pixelii pe măsură ce o trageți peste imagine. Pixelii sunt șterse la transparență sau la culoarea de fundal dacă stratul este blocat. Când selectați instrumentul de ștergere, aveți diferite opțiuni disponibile în bara de instrumente: … Flux: Determină cât de repede este aplicată ștergerea de către pensulă.

Cum selectezi și ștergi în Illustrator?

FĂ una din urmĂtoarele:

  1. Selectați obiectele și apoi apăsați Backspace (Windows) sau Delete.
  2. Selectați obiectele și apoi alegeți Editare > Ștergeți sau Editați > Decupați.
  3. Selectați elementele pe care doriți să le ștergeți în panoul Straturi, apoi faceți clic pe pictograma Ștergere .

Cum șterg o parte dintr-o cale?

Ștergeți o parte dintr-o cale folosind instrumentul Path Eraser

  1. Selectați obiectul.
  2. Selectați instrumentul Path Eraser .
  3. Trageți instrumentul pe lungimea segmentului de cale pe care doriți să îl ștergeți. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați o singură mișcare de glisare, lină.

Cum schimb forma radierei în Illustrator?

Țineți apăsat Opțiune/Alt în timp ce faceți clic și trageți cu instrumentul pentru a crea o zonă de tăiere în formă de dreptunghi. Tăiați bucăți întregi cu margini drepte din orice ați desenat. Țineți apăsat Shift+Option/Alt, iar instrumentul Eraser îl constrânge la un pătrat. O altă utilizare cu adevărat excelentă a instrumentului Eraser este de a rafina liniile de pensulă desenate.

Cum separ cursul și cum completez Illustrator?

Selectați obiectul. Alegeți Obiect > Cale > Contur contur. Calea compusă rezultată este grupată cu obiectul umplut. Pentru a modifica calea compusă, mai întâi degrupați-o din umplere sau selectați-o utilizând instrumentul de selecție de grupare.

Cum elimin text dintr-un obiect în Illustrator?

Utilizați instrumentul de text pentru a elimina tot textul. Apoi utilizați instrumentul de selecție directă (săgeata albă – comanda rapidă de la tastatură A) și selectați toate punctele din figură. „Editare> copiere”, apăsați șterge pentru a elimina caseta de text și apoi „editați> inserați în loc”.

Cum elimini conturul unei forme în Illustrator?

2 Răspunsuri

  1. Faceți din nou toate formele opace 100% și selectați-le pe toate.
  2. Accesați Pathfinder > Împărțiți.
  3. Degrupați forma rezultată și ștergeți toate celelalte forme care nu sunt necesare pentru designul dorit.

#este #radiera #mea #desenată #în #Illustrator

You may also like...