De ce Google Chrome continuă să se blocheze pe Windows 10?

Actualizarea browserului Chrome de la Google ar fi avut o eroare care a cauzat probleme majore pentru Windows 10, ducând la închiderea completă a browserului și la blocarea aleatorie a extensiilor. Potrivit Windows Latest, actualizarea Chrome 90 a avut o eroare care blocase browserul Google pentru utilizatorii Windows 10.

Cum repar Google Chrome împotriva blocării?

În primul rând: încercați aceste remedieri obișnuite de blocare a Chrome

  1. Închideți alte file, extensii și aplicații. …
  2. Reporniți Chrome. …
  3. Reporniți computerul. …
  4. Verificați dacă există malware. …
  5. Deschideți pagina într-un alt browser. …
  6. Remediați problemele de rețea și raportați problemele site-ului. …
  7. Remediați aplicațiile cu probleme (numai computerele Windows)…
  8. Verificați dacă Chrome este deja deschis.

De ce Google Chrome continuă să se prăbușească în 2020?

Iată câțiva dintre factorii care ar putea cauza blocarea browserului Chrome: Ați instalat din greșeală malware pe browser sau pe computer; Ați deschis prea multe file și site-uri web în browser, ceea ce duce la reducerea eficienței acestuia; Este ceva în neregulă cu adaptorul de rețea al computerului dvs.

Ce este în neregulă cu Google Chrome pe Windows 10?

Potrivit Windows Latest, utilizatorii care au instalat Chrome 90 în Windows 10 sunt acum se confruntă cu accidente aleatorii. Unii utilizatori detectează un model, Chrome se blochează în timpul încărcării extensiilor, dar este prea devreme pentru a spune clar dacă asta cauzează problema. Blocările pot ajunge să închidă complet Chrome.

Cum dezinstalez și reinstalez Chrome?

Dacă puteți vedea butonul Dezinstalare, atunci puteți elimina browserul. Pentru a reinstala Chrome, ar trebui să accesați Magazin Play și căutați Google Chrome. Pur și simplu atingeți Instalare, apoi așteptați până când browserul este instalat pe dispozitivul dvs. Android.

De ce Google continuă să închidă?

Se pare că problema este „amintește de o problemă recentă cu Android System WebView, care a cauzat blocarea Gmail și a altor aplicații Google”. … Alte sugestii includ instalarea celei mai recente versiuni beta a aplicației sau revenirea la o versiune anterioară.

De ce are Google Chrome atât de multe probleme?

Un program sau un proces care rulează în prezent pe computerul dvs ar putea cauza probleme cu Chrome. Puteți reporni computerul pentru a vedea dacă asta rezolvă problema. … Dezinstalarea și reinstalarea Chrome poate rezolva problemele cu motorul dvs. de căutare, ferestrele pop-up, actualizările sau alte probleme care ar fi putut împiedica deschiderea Chrome.

De ce filele mele Chrome se închid în continuare?

Este foarte obișnuit ca suplimentele sau extensiile instalate în Google Chrome să vă provoace blocarea browserului. Dacă extensiile dvs. sunt actualizate, noua actualizare nu este compatibilă cu browserul dvs. și de aceea Chrome continuă să se blocheze.

Google Chrome îmi blochează computerul?

Dacă Google Chrome îți îngheață computerul, cu siguranță se datorează faptului că rămâne fără memorie RAM. Încercați să treceți la un alt browser care este mai puțin solicitant pentru sistemul dvs. De asemenea, puteți utiliza soluția noastră pentru a reseta și a scana browser-ul pentru malware. Dacă Chrome determină blocarea computerului, urmați metoda noastră pentru a actualiza browserul.

Windows 10 blochează Google Chrome?

Cea mai nouă ediție Windows 10 de la Microsoft este concepută pentru a permite aplicații desktop care au fost convertite în pachete pentru Windows Store. Dar o prevedere din politicile magazinului blochează browserele desktop precum Chrome. … Versiunea pentru desktop a Google Chrome nu va veni pe Windows 10 S.

Microsoft edge blochează Google Chrome?

Edge nu te blochează folosind Căutarea Google sau descărcarea Google Chrome.

Este Chrome compatibil cu Windows 10?

Windows. … Pentru a utiliza browserul Chrome pe Windows, veți avea nevoie de: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 sau o versiune ulterioară.

Ce se întâmplă dacă dezinstalez Google Chrome?

Dacă ștergeți informațiile de profil când dezinstalați Chrome, datele nu vor mai fi pe computer. Dacă sunteți conectat la Chrome și vă sincronizați datele, este posibil ca unele informații să fie încă pe serverele Google. Pentru a șterge, ștergeți datele de navigare.

Am nevoie atât de Chrome, cât și de Google?

Chrome se întâmplă să fie browserul stoc pentru dispozitivele Android. Pe scurt, lăsați lucrurile așa cum sunt, cu excepția cazului în care vă place să experimentați și sunteți pregătit pentru ca lucrurile să meargă prost! Puteți căuta din browserul Chrome, astfel încât, teoretic, nu aveți nevoie de o aplicație separată pentru Cautare Google.

Cum refac Google Chrome pe computerul meu?

Faceți clic dreapta pe un spațiu liber din bara de file din partea de sus a ferestrei și alegeți „Redeschideți fila închisă”. De asemenea, puteți utiliza o comandă rapidă de la tastatură pentru a realiza acest lucru: CTRL + Shift + T pe un computer sau Command + Shift + T pe un Mac.

#Google #Chrome #continuă #să #blocheze #Windows

You may also like...