De ce nu pot deschide fișierele descărcate pe Android-ul meu?

Dacă un fișier nu se deschide, câteva lucruri ar putea fi greșite: nu aveți permisiunea de a vizualiza fișierul. Sunteți conectat la un Cont Google care nu are acces. Aplicația corectă nu este instalată pe telefon.

De ce fișierul meu descărcat nu se deschide?

Dacă nu puteți deschide deloc folderul Descărcări, ar putea exista fișiere de sistem corupte. Verificatorul fișierelor de sistem remediază fișierele de sistem corupte. Ca atare, asta ar putea repara și directorul Descărcări. … Apoi introduceți sfc /scannow în linia de comandă și apăsați tasta Return.

Cum deschid fișierele descărcate pe Android?

Mai multe videoclipuri pe YouTube

 1. Deschideți sertarul aplicației Android glisând în sus din partea de jos a ecranului.
 2. Căutați pictograma Fișierele mele (sau Managerul de fișiere) și atingeți-o. Dacă nu îl vedeți, atingeți în schimb pictograma Samsung cu multe pictograme mai mici în ea – Fișierele mele se vor număra printre ele.
 3. În aplicația Fișierele mele, atingeți „Descărcări”.

De ce nu pot deschide fișierele descărcate pe tableta mea Android?

În ceea ce privește fișierele descărcate, dacă tableta este un Tableta Android accesați setările dvs., faceți clic pe Aplicații, apoi căutați aplicația „Drive” și verificați pentru a vă asigura că este activată. Dacă nu, faceți acest lucru și ar trebui să puteți deschide fișiere.

Cum deschid un fișier care nu se deschide?

Comanda Deschidere și reparare ar putea fi capabilă să recupereze fișierul.

 1. Faceți clic pe Fișier > Deschidere > Răsfoire și apoi accesați locația sau folderul în care este stocat documentul (Word), registrul de lucru (Excel) sau prezentarea (PowerPoint). …
 2. Faceți clic pe fișierul dorit, apoi faceți clic pe săgeata de lângă Deschidere și faceți clic pe Deschidere și reparare.

De ce nu pot deschide fișiere PDF pe telefonul meu Android?

Pentru a remedia un fișier PDF care nu se deschide în Adobe Reader, veți avea nevoie pentru a descărca cea mai recentă versiune de Adobe Reader. După care veți dezactiva modul protejat care vine cu acesta în mod implicit. Odată ce aceasta este schimbată, problema cu fișierul PDF care nu se deschide în Adobe Reader va fi rezolvată.

De ce Descărcările mele sunt dezactivate pe Android?

Dacă mai sunt poze gri acolo, încercați să mergeți Setări>Aplicații>Toate​, selectând Descărcări sau Manager descărcări și ștergeți memoria cache și ștergeți datele de acolo. Dacă acele imagini descărcate au fost atașate la un e-mail sau la un sms, acestea ar putea fi șterse și atunci când ștergeți e-mailul/sms-ul.

Cum deschid fișierele descărcate?

Producătorii în mod normal instalați o aplicație de gestionare a fișierelor stoc.

Atingeți această aplicație și găsiți folderul „Descărcări”. Acest lucru ar trebui să fie ușor de făcut, deoarece aplicațiile de gestionare a fișierelor tind să afișeze folderele în ordine alfabetică. După ce ați localizat folderul Descărcări, atingeți-l pentru a accesa fișierele din interior.

De ce nu pot descărca fișiere pe telefonul meu?

Verifica pentru Date de fundal restricționate. Dacă este activat, atunci veți avea probleme la descărcare, indiferent dacă este 4G sau Wifi. Accesați Setări -> Utilizarea datelor -> Manager de descărcare -> opțiunea de restricționare a datelor de fundal (dezactivare). Puteți încerca orice program de descărcare, cum ar fi Download Accelerator Plus (funcționează pentru mine).

De ce nu pot deschide fișiere PDF pe telefonul meu Samsung?

De ce nu pot deschide fișiere PDF pe telefonul meu Android? Dacă nu puteți vizualiza documente PDF pe dispozitivul dvs., verificați dacă fișierul este corupt sau criptat. Dacă nu este cazul, utilizați diferite aplicații de citire și vedeți care dintre ele funcționează pentru dvs.

De ce aplicație am nevoie pentru a deschide descărcări?

Aplicația Files by Google este una dintre cele mai bune aplicații de gestionare a fișierelor pentru utilizatorii de Android. Dacă nu vă place aplicația implicită de gestionare a fișierelor pe telefonul dvs. Android sau nu are una, descărcați aplicația Files by Google (fostă Files Go) din Magazinul Play.

Cum descarc fișiere pe Android?

Descărcați un fișier

 1. Pe telefonul sau tableta dvs. Android, deschideți aplicația Chrome .
 2. Accesați pagina web de unde doriți să descărcați un fișier.
 3. Atingeți lung ceea ce doriți să descărcați, apoi atingeți Descărcare link sau Descărcare imagine. Pe unele fișiere video și audio, atingeți Descărcați .

Nu puteți deschide fișierele PDF?

Faceți clic dreapta pe PDF, alegeți Deschide cu > Alegeți programul implicit (sau Alegeți altă aplicație în Windows 10). Alegeți Adobe Acrobat Reader DC sau Adobe Acrobat DC din lista de programe, apoi efectuați una dintre următoarele: (Windows 7 și versiuni anterioare) Selectați Utilizați întotdeauna programul selectat pentru a deschide acest tip de fișier.

Cum repar un folder care nu se deschide?

Folderul nu se va deschide în Windows 10 File Explorer

 1. Faceți clic pe caseta de căutare care se află lângă Meniul Start.
 2. Tastați „Depanare” fără ghilimele și faceți clic pe Depanare.
 3. Apoi faceți clic pe Sistem și securitate.
 4. Faceți clic pe System Maintenance.
 5. Faceți clic pe Următorul și urmați instrucțiunile pentru a rula instrumentul de depanare.

De ce nu pot face dublu clic pentru a deschide un fișier?

Când faceți dublu clic pe un fișier, orice tip de fișier și acesta nu se deschide corect sau nu se deschide cu programul sau aplicația corectă, este posibil să aveți nevoie pentru a o repara cu Windows. Aceasta se numește asociere de fișiere. … Dacă numele din caseta de sus nu arată o extensie de fișier, atunci ar trebui să setați Windows să le afișeze.

#pot #deschide #fișierele #descărcate #Androidul #meu

You may also like...