De ce versiune de iOS aveți nevoie pentru modul întunecat?

Cu toate acestea, dacă aveți un iPhone sau iPad, puteți activa modul întunecat la nivelul întregului sistem cu apăsarea unui comutator. iPhone-ul trebuie să ruleze iOS 13 sau o versiune ulterioară, iar iPad-ul trebuie să aibă iPadOS. Verificați ce versiune rulați prin Setări > General > Actualizare software. Dacă există o actualizare disponibilă, atingeți Descărcați și instalați.

Ce versiune de iOS folosește modul întunecat?

În iOS 13.0 și versiuni ulterioare, oamenii pot alege să adopte un aspect întunecat la nivelul întregului sistem numit Dark Mode. În modul întunecat, sistemul folosește o paletă de culori mai închisă pentru toate ecranele, vizualizările, meniurile și comenzile și folosește mai multă vitalitate pentru a face conținutul din prim-plan să iasă în evidență față de fundalurile mai întunecate.

iOS 14.2 are modul întunecat?

Derulați în jos și selectați Afișare și luminozitate. Atingeți cercul de sub Întuneric. Acum Modul întunecat este activat pentru iPhone-ul tău!

iOS 12.4 are modul întunecat?

Modurile întunecate sunt Mai uşor pe ochi și, atunci când utilizați un ecran OLED ca cel de pe iPhone, mult mai blând cu durata de viață a bateriei. … Puteți activa o proximitate foarte apropiată a modului întunecat al iOS 13 chiar acum! Accesați Setări > General > Accesibilitate și alegeți Afișare cazare. Apoi faceți clic pe Inversați culorile.

Cum activez modul întunecat în aplicația iOS?

Cum să activați modul întunecat pe un iPhone, iPad sau iPod Touch

  1. Accesați aplicația Setări.
  2. Derulați în jos, apoi atingeți „Afișaj și luminozitate”. „Afișaj și luminozitate” este aproape de partea de sus a paginii. …
  3. Sub „Aspect”, atingeți „Întunecat”. Aici, veți vedea o mică previzualizare a modului de lumină și întuneric pe ecran.

Cum îmi pot actualiza iPhone 6 la iOS 14?

Instalați iOS 14 sau iPadOS 14

  1. Accesați Setări > General > Actualizare software.
  2. Atinge Descărcare și instalare.

Cum îmi pot actualiza iPhone 6 la iOS 13?

Descărcarea și instalarea iOS 13 pe iPhone sau iPod Touch

  1. Pe iPhone sau iPod Touch, accesați Setări > General > Actualizare software.
  2. Acest lucru va împinge dispozitivul să verifice actualizările disponibile și veți vedea un mesaj că iOS 13 este disponibil.

Cum activezi Modul întunecat pe iOS 14?

° Lansați aplicația Setări pe iPhone. ° Atingeți Afișare și luminozitate. ° Sub Aspect, atingeți Întunecat pentru a comuta la modul întunecat.

Pot face Safari Dark Mode?

Pe iOS, deschideți meniul cu trei puncte și selectați Setări, apoi alegeți Întunecat sub Temă. Pentru Android, atingeți meniul cu trei puncte de la partea de jos a browserului și selectați Setări > Aspect > Temă și alegeți Întunecat.

#versiune #iOS #aveți #nevoie #pentru #modul #întunecat

You may also like...