De ce Windows 10 are două fișiere de program?

Pentru a ocoli această enigmă, Windows a creat două foldere de fișiere; unul pentru a conține programele mai vechi pe 32 de biți (x86) și unul pentru programele pe 64 de biți. Când un program caută să interacționeze cu un alt program, acesta va menține interacțiunea limitată la folderul de fișiere de program în care se află.

De ce există două foldere de fișiere de program în Windows 10?

Al doilea folder etichetat Program Files (x86) este locația implicită pentru toate aplicațiile dvs. pe 32 de biți. Deoarece ați actualizat anterior computerul la Windows 10 și l-ați retrogradat, sistemul ar fi putut crea un folder duplicat de fișiere de program. De aceea, afișează 4 fișiere de program pe unitatea dvs.

De ce am două fișiere de program?

Ce este stocat în fiecare folder

Pe o versiune de Windows pe 64 de biți, programele pe 64 de biți sunt stocate în folderul „C:Program Files”, iar programele pe 32 de biți sunt stocate în folderul „C:Program Files (x86)”. De aceea sunt diferite programe răspândire în cele două foldere Program Files, aparent la întâmplare.

De ce există atât Program Files, cât și Program Files x86?

Fișierele de program stochează toate programele pe 64 de biți și fișierele de program (x86) stochează toate programele pe 32 de biți. … Dacă avem două foldere diferite și separate pentru Fișiere de program, se va asigura că software-ul pe 32 de biți nu știe despre funcționarea sistemului pe 64 de biți și invers.

Pot șterge fișierele de program x86 în Windows 10?

Directorul Program Files (x86) are peste 6 GB și m-am întrebat dacă ar fi bine să îl șterg? Acolo sunt stocate programele dvs. pe 32 de biți. Pentru a reduce spațiul folosit pentru programele de dezinstalare, NU ștergeți acest folder!

Fișierele de program trebuie să fie pe unitatea C?

Când trebuie să mutați fișierele de program pe o altă unitate? Majoritatea programelor sunt instalate în C: drive în mod implicit. Pe măsură ce trece timpul, partiția de sistem poate rămâne fără spațiu din cauza creșterii programelor, iar computerul poate încetini, de asemenea.

Pot șterge folderul utilizatori din unitatea C?

Bifați ceea ce doriți să ștergeți și faceți clic pe ok. Dupa asta, mergeți la C: Calea utilizatorilor, află cel mai mare folder aici, deschide-l și verifică dacă există ceva care ar putea fi șters, video general, audio, txt pot fi șterse în siguranță după ce le-ai verificat conținutul, nu șterge niciun .exe, . sys și . fișiere dll.

Puteți muta Program Files x86 pe altă unitate?

În primul rând, și cel mai important, nu puteți muta pur și simplu un fișier de program. … În sfârșit, modul de a muta un fișier de program este să-l dezinstalezi și apoi să-l reinstalezi pe secundar hard disk. Asta e. Trebuie să dezinstalați programul, deoarece majoritatea software-ului nu se lasă instalat de două ori pe același computer.

Unde sunt fișierele mele de program în Windows 10?

În mod implicit, folderul Fișiere program este găsit în directorul rădăcină al hard diskului principal, cu calea C:Program Files. Pentru a deschide acest folder pe computer, urmați pașii de mai jos. Deschideți File Explorer. Selectați acest computer sau computer.

Care este mai bun x86 sau x64?

Cea mai mare diferență între x86 și x64 este că pot accesa diferite cantități de RAM. X86 (procesoare pe 32 de biți) are o cantitate limitată de memorie fizică maximă la 4 GB, în timp ce x64 (procesoare pe 64 de biți) poate gestiona 8, 16 și unele chiar 32 GB memorie fizică.

Care este diferența dintre Program Files și Program Files x86 Windows 10?

Dosarul obișnuit Program Files conține aplicații pe 64 de biți, în timp ce „Program Files (x86)” este folosit pentru aplicații pe 32 de biți. Instalarea unei aplicații pe 32 de biți într-un computer cu Windows pe 64 de biți este direcționată automat către Fișiere de program (x86).

Ar trebui să instalez în Program Files sau Program Files x86?

În mod normal, nu contează dacă fișierele unui program sunt stocate în Program Files sau Program Files (x86). Windows instalează automat programele în folderul corect, așa că nu trebuie să te gândești la asta. Programele apar în meniul Start și funcționează normal, indiferent unde sunt instalate.

#Windows #două #fișiere #program

You may also like...