De ce Windows 10 continuă să schimbe aplicațiile mele implicite?

De fapt, actualizările nu sunt singurul motiv pentru care Windows 10 resetează aplicațiile implicite. Când utilizatorul nu a setat nicio asociere de fișiere sau când o aplicație corupă cheia de registru UserChoice în timp ce setați asocieri, asocierile de fișiere vor fi resetate la valorile implicite din Windows 10.

Cum opresc Windows 10 să-mi schimbe aplicațiile implicite?

Pentru a opri resetarea implicită a aplicației Windows 10, dați clic pe o aplicație. Un simbol de oprire va apărea pe el pentru a indica faptul că implicit este blocat. Cam atât. Dacă eroarea vă afectează sistemul, data viitoare când apare, valorile implicite ale aplicației ar trebui să fie neatinse.

Cum opresc Windows 10 să-mi schimbe browserul implicit?

Deschide Setări apăsând butonul Tasta Windows + eu combinatie. În Setări, faceți clic pe Aplicații. Selectați opțiunea Aplicații implicite din panoul din stânga și derulați la secțiunea browser web.

Cum opresc Windows 10 să modifice setările?

Pentru a dezactiva sincronizarea setărilor (inclusiv teme și parole), accesați Setări > Conturi > Sincronizați setările. Puteți dezactiva sincronizarea tuturor setărilor sau puteți dezactiva selectiv anumite setări. Pentru a dezactiva sincronizarea istoricului căutărilor, deschideți Cortana și accesați Setări > Istoricul dispozitivului meu și Istoricul căutărilor mele.

De ce Windows 10 continuă să schimbe browserul meu implicit?

La schimbați browserul implicit, trebuie să treceți prin aplicația Setări. Opțiunea de a schimba browserul se află în Aplicații> Aplicații implicite. Browserul la care doriți să treceți trebuie să fie deja instalat pe sistem, astfel încât să îl puteți alege dintr-o listă de aplicații.

Cum opresc Windows 10 să-mi schimbe PDF-ul la implicit?

Pentru a dezactiva Microsoft Edge ca cititor PDF implicit pe Windows 10, urmați acești pași:

 1. Deschide setările.
 2. Faceți clic pe Aplicații.
 3. Faceți clic pe Aplicații implicite.
 4. Faceți clic pe opțiunea Alegeți aplicația implicită după tipul de fișier. Sursa: Windows Central. …
 5. Faceți clic pe aplicația implicită curentă pentru . formatul de fișier pdf și selectați aplicația pe care doriți să o transformați în noua implicită.

Cum pot seta permanent aplicațiile implicite?

În meniul Start, selectați Setări > Aplicații > Aplicații implicite. Selectați ce implicită doriți să setați, apoi alegeți aplicația. De asemenea, puteți obține aplicații noi în Microsoft Store.

De ce browserul web implicit se schimbă în continuare?

Dacă motorul dvs. de căutare prestabilit continuă să se schimbe brusc în Yahoo atunci când utilizați în mod tradițional Chrome, Safari sau Firefox pentru a naviga pe web, computerul dvs. este probabil afectat de programe malware. Resetarea manuală a setărilor browserului ar trebui să împiedice virusul de redirecționare Yahoo să vă obstrucționeze sistemul.

De ce browserul meu Web se schimbă în continuare?

Dacă pagina dvs. de pornire sau motorul de căutare continuă să se schimbe, atunci este posibil să aveți un virus de redirecționare. La un moment dat, este posibil să fi făcut clic pe o fereastră pop-up falsă de „actualizare” care vă spunea să faceți lucruri precum actualizați Flash Player sau actualizați browserul.

Cum opresc Microsoft să-mi schimbe setările?

Pentru a ajunge acolo, faceți clic pe Informațiile dvs. din panoul din stânga -> faceți clic pe linkul Conectați-vă cu un cont Microsoft în panoul din dreapta și finalizați procesul de conectare. După aceea, ați ajuns la pasul 1 pentru a dezactiva toate setările de sincronizare. Și apoi, setați toate setările după preferințele dvs. Sper sa te ajute.

Cum repar cel mai enervant Windows 10?

Cum să remediați cele mai enervante lucruri în Windows 10

 1. Opriți repornirile automate. …
 2. Preveniți cheile lipicioase. …
 3. Calmează UAC-ul. …
 4. Ștergeți aplicațiile neutilizate. …
 5. Utilizați un cont local. …
 6. Utilizați un PIN, nu o parolă. …
 7. Omiteți parola de conectare. …
 8. Actualizează în loc de resetare.

Cum opresc Windows să modifice setările?

Dezactivați setările invazive ale Windows 10

 1. Mai întâi, faceți clic pe simbolul lupei de lângă sigla Windows, în partea stângă jos a ecranului.
 2. Apoi, tastați Confidențialitate; faceți clic pe el și selectați General.
 3. Verificați setările de confidențialitate ale computerului pentru orice modificări.
 4. În cele din urmă, deschideți browserul web și accesați acest link.

De ce programele mele implicite continuă să se schimbe?

De fapt, actualizările nu sunt singurul motiv pentru care Windows 10 resetează aplicațiile implicite. Când utilizatorul nu a setat nicio asociere de fișiere sau când o aplicație corupă cheia de registru UserChoice în timp ce setați asocieri, asocierile de fișiere vor fi resetate la valorile implicite din Windows 10. … Deschideți Editorul Registrului.

Microsoft Edge interferează cu Google Chrome?

Windows edge nu este browser implicit, dar continuă să preia de la Google Chrome în mijlocul lucrului online, ceea ce duce la imposibilitatea de a continua munca deoarece au nevoie de Chrome.

De ce IE trece automat la EDGE?

Multe site-uri web moderne au design care sunt incompatibile cu Internet Explorer. … Când un utilizator accesează un site care este incompatibil cu Internet Exploreracestea vor fi redirecționate automat către Microsoft Edge.

#Windows #continuă #să #schimbe #aplicațiile #mele #implicite

You may also like...