Este Android 17 încă în viață?

Se poate datora și dragostei lui pentru natură, deoarece nu mai era natural când Gero l-a transformat într-un Android. Când este reînviat de Shenron din cauza unei dorințe care a restabilit atât viața tuturor victimelor lui Cell, cât și toate daunele cauzate în timpul Jocurilor Cell, Android 17 continuă să trăiască o viață liniștită în obscuritate.

A murit cu adevărat Android 17?

Android #17 este încă în viață pentru că i s-a dorit înapoi la viață cu Dragon Balls. Când Cell sa autodistrus pe planeta lui Kaio, numărul 17 a fost ucis. După ce Super Perfect Cell a fost învinsă de Gohan, Kuririn (Krillin) a folosit Dragon Balls pentru a-și dori numărul 17 înapoi la viață împreună cu multe alte vieți pierdute din cauza lui Cell.

Android 16 revine la viață?

Android 16 este singurul membru al trio-ului de android din Cell Saga care încă nu a revenit. … Înainte de înfrângerea lui Cell, Android 18 a fost eliberat din corpul său, iar Android 17 – care a înviat cu Dragon Balls – a devenit un personaj principal în Dragon Ball Super.

Android 17 și 18 sunt încă androizi?

Atât #17, cât și #18 au fost cyborgi bazați pe oameni, nu construcții pur artificiale precum #16 și #19. … Așa că, deși sunt numiți androizi în dub, în ​​adevăr, #17 și #18 sunt cyborgi, motiv pentru care a reușit să rămână însărcinată.

Android 17 și-a dorit înapoi toate cele 18 universuri?

Nu, nu au făcut-o. Interesantă teorie, nu se spune niciodată că ar fi fost doar cei șterse din ToP, așa că ar putea fi. Cred că ar fi interesant să vedem ce era în acele universuri. … Dorința lui 17 a fost făcută atât de vagă, încât cel mai probabil a adus înapoi TOATE universurile șterse.

De ce l-a ucis Android 17 pe Krilin?

De asemenea, îi reamintește lui Android 17 că l-a ucis pe Dr. Gero însuși, dar omologul lui 17 Machine Mutant îl contactează în timp ce află adevărul și își recapătă controlul, determinându-l să-l omoare pe Krillin. … Gheața a fost creată de locuitorii morți ai Iadului și, prin urmare, este ineficientă împotriva lui Goku care este încă în viață.

Este Android 17 mai puternic decât Jiren?

În mod surprinzător, Android 17 a supraviețuit oricărui luptător și a devenit ultimul om în picioare când Goku și Freezer s-au sacrificat pentru a-l doborî pe Jiren. … Dragon Ball Super a făcut din Android 17 unul dintre cei mai puternici patru eroi din anime, ceilalți fiind Goku, Vegeta și Gohan.

Este fiica lui Krilin un android?

Marron este fiica lui Krilin și a lui Android 18; ea nu este identificată după nume până la ultimele tranșe manga, când a trecut mult timp și a îmbătrânit mult. Cu toate acestea, în anime, ea este menționată pe nume de multe ori în întreaga saga Buu.

Care Android este cel mai puternic?

Cel mai puternic Android din timpul sagai Cell a fost numărul 16. Puterea lui s-a dovedit a fi la egalitate cu Imperfect Cell după ce a absorbit energie de la câteva sute de mii de oameni de pe Pământ și, ca urmare, a depășit atât Androidul #17, cât și Piccolo.

De ce îi era frică lui Gero de 16?

Văzând că am văzut cât de puternic este numărul 16 împotriva lui Cell, dr. Gero probabil că se temea că, dacă Cell era activat și ar încerca să interfereze cu obiectivul său (prin absorbția #17 și #18 și prin preluarea lumii), #16 ar încerca să-l omoare pe Cell, distrugând astfel celălalt plan al doctorului Gero de a-l face pe Cell să devină ființa perfectă și să ia…

Cine Android 17 soție?

Isabella (イザベラ, Izabera) este soția lui Android 17 și mama iubitoare a copilului lor și a doi copii adoptivi. Ea este cumnata lui Krillin și Android 18 și mătușa iubitoare a lui Marron.

De ce a fost Android 17 atât de puternic?

Android 17 era atât de puternic în Super din aproape același motiv, încât atunci când Frieza și chiar Fat Buu s-au antrenat, au primit o creștere masivă de putere. Baza lor este deja masivă, fără nicio pregătire.

Cine l-a ucis pe Android 18?

Într-o cronologie alternativă, Android 18 este un ucigaș nemilos care a început o domnie a terorii împreună cu Android 17 peste Pământ, care a durat douăzeci de ani până când amândoi au fost uciși de Trunks adulți.

Android 18
Specie Android
Familie Android 17 (frate geamăn)
Soțul Krilin
Copii Marron

17 este la fel de puternic ca Goku?

Animeul nu oferă un răspuns clar la această întrebare, dar manga dezvăluie că Gohan are avantaj față de Android 17. În mod clar, cei mai puternici eroi principali sunt Goku și Vegeta, Gohan, Android 17, Buu și Piccolo fiind și ele. numărat printre cei mai puternici apărători ai planetei.

De ce a câștigat Android 17?

A ajutat la înfrângerea Universului 4

Luptătorul Universului 4 a reușit să obțină drop pe Piccolo după ce Piccolo a citit greșit atacul și l-a eliminat din turneu. Folosind această eliminare ca indiciu, Android 17 a putut să-și recunoască modelul și chiar și-a dezvăluit marele truc.

Ce și-au dorit 17?

Când Android 17 și-a pus marea dorință, bărbatul a fost puțin vag în privința dorinței sale. Luptătorul a spus pur și simplu: „Vă rog să restaurați toate universurile care au fost șterse”. Omni-Kings au ordonat ca acest lucru să se facă literal, iar fanii au urmărit cum toate lumile anihilate prin turneu au fost aduse înapoi.

#Este #Android #încă #în #viață

You may also like...