Este Viber gratuit pe Android?

Viber este complet gratuit. Tot ce ai nevoie este un plan de date sau o conexiune Wi-Fi și ești gata. Efectuați apeluri internaționale gratuite, trimiteți mesaje text, deschideți un chat de grup și multe altele!

Este Viber Safe 2020?

Da! Viber folosește criptare end-to-end. Protejează mesajele de a fi citite de o terță parte. Mesajul care vine de pe dispozitivul dvs. este criptat înainte de a fi trimis contactului dvs.

Viber are nevoie de bani?

Astăzi, Viber rămâne gratuit pentru cei peste 1 miliard de utilizatori. Oricine îl poate instala pe smartphone-ul său sau pe un dispozitiv desktop, poate trimite mesaje text, fotografii, documente sau conținut media și poate efectua apeluri către prieteni fără nicio taxă.

Care sunt dezavantajele Viber?

Viber apelurile nu au nicio opțiune de blocare a apelurilorDeci, nu puteți bloca apelanții necunoscuți și aleatori, Are o calitate redusă cu semnale Wi-Fi sau 3G scăzute și nu este disponibil pentru alte platforme decât Android, iOS, BlackBerry, iPhone și Windows Phone.

Care este mai sigur WhatsApp sau Viber?

În timp ce WhatsApp poate oferi toate acestea într-o formă sau alta, nu este nici pe departe la fel de simplu ca Viber. În al doilea rând, Viber este de departe aplicația mai sigură. Nu numai că poți alege să te ascunzi de oricare dintre contactele din lista ta de contacte, dar poți și securiza fiecare chat individual cu un PIN.

Care este mai bun WhatsApp sau Viber?

WhatsApp poate avea un număr mai mare de utilizatori decât Viber face. Asta poate explica de ce unii consideră că WhatsApp este mai bun sau mai popular. Cu toate acestea, când vine vorba de funcții, Viber este câștigătorul clar. Aplicația oferă utilizatorilor mult mai mult decât oferă WhatsApp.

Cât costă apelurile Viber?

Apelurile Viber Out către liniile fixe din SUA, de exemplu, sunt gratis, în timp ce apelurile către un dispozitiv mobil costă 1,9 cenți pe minut. Prețul pentru creditul Skype cu plata pe măsură ce se folosește este de 2,3 cenți pe minut – o structură comună de preț pentru apelurile internaționale Skype – către SUA pentru orice număr de telefon.

Viber folosește date?

Utilizarea de date

În general, mesajele Viber necesită aproximativ 1 octet de date pentru fiecare caracter englez, 1 megaoctet pe minut pentru apelurile vocale și 20 megaocteți pe minut pentru apelurile video. … Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți câte date folosește Viber în medie.

Pot folosi Viber fără WIFI?

Viber necesită fie a Conexiune 3G sau Wi-Fi să funcționeze și dacă nu sunteți conectat la o rețea Wi-Fi, va folosi datele dvs. 3G pentru a efectua apeluri sau a trimite mesaje.

Este Viber o aplicație sigură?

Viber. Aceasta este încă o altă aplicație de mesagerie instantanee acceptă criptarea end-to-end. Mesajele, videoclipurile, fotografiile, apelurile video și vocale sunt protejate.

#Este #Viber #gratuit #Android

You may also like...