Există jocuri precum StarCraft pentru iOS?

Starfront: Coliziune. Acest joc este disponibil doar pe smartphone-uri sau iPad. Este ca o clonă Starcraft. … Dacă sunteți în căutarea unui joc RTS pe Android sau iPhone, acesta este jocul pe care veți dori să puneți mâna.

Puteți juca StarCraft pe iPhone?

Adevărat, StarCraft nu este disponibil pe dispozitivele mobile, dar există unele jocuri care tind să fie destul de asemănătoare, atât în ​​ceea ce privește setarea, cât și modul de joc. Continuă acum, verifică titlurile asemănătoare StarCraft pe care le-am ales pentru tine. Te vei îndrăgosti de ei înainte de a putea spune „Toată baza ta ne aparține!”

Există jocuri RTS pentru iPhone?

Asediați! este o nouă adăugare în lumea jocurilor mobile RTS. De fapt, pentru a-l juca pe un iPhone, va trebui să îl descărcați prin programul Apple TestFlight pentru software-ul de acces timpuriu. Modul de joc este destul de simplu: ataci cetățile inamice sau aperi pe ale tale.

Există jocuri similare cu StarCraft?

Una dintre aceste pietre prețioase este StarFront: Coliziune. Nu seamănă doar cu StarCraft în nume. StarFront este un joc RTS futurist științifico-fantastic care vă permite să alegeți dintre trei curse de controlat. Aceste trei rase joacă aproape identic cu Terrans, Zerg și Protoss de la StarCraft.

StarCraft vine pe mobil?

Internetul a ajuns în sfârșit din urmă cu recentul apel al investitorilor Activision Blizzard 2020 Q3 și este peste tot… Planuri Activision Blizzard pentru a aduce Warcraft, StarCraft și Overwatch pe mobil.

Ce joc mobil este ca Starcraft?

RedSun RTS: Strategie PvP

Dacă sunteți în căutarea unor jocuri de strategie în timp real, cum ar fi Starcraft, ar trebui să descărcați și să instalați acest joc de strategie. La urma urmei, are tot ce te-ai aștepta de la un joc RTS mobil. La fel ca majoritatea alternativelor Starcraft, RedSun RTS vă permite să creați unități și să vă implicați în războiul mobil.

Există un joc ca Age of Empires pentru iPhone?

Vârsta mitologiei este unul dintre cele mai bune jocuri precum Age of Empires pentru Android. Ensemble Studios a decis să facă din acest gameplay o serie spin-off, care se bazează pe credințele mitologice. Dacă doriți să experimentați tipul antic de jocuri, spre deosebire de istoricul Age of Empires, atunci Age of Mythology este cea mai bună alegere.

Puteți juca Age of Empires pe iPhone?

Microsoft a lansat cea mai recentă intrare din seria sa de jocuri de strategie Age of Empires pe iOS. Acest joc a fost disponibil anterior prin Windows Store pentru PC și Windows Phone, dar acum este și pe iOS App Store gratuit.

Care este cea mai bună aplicație de jocuri de strategie?

Cele mai bune jocuri de strategie pentru mobil

  • iată cele mai bune jocuri de strategie pentru mobil:
  • Compania eroilor. Creată de geniile de la Feral Interactive, aceasta este o adaptare inteligentă a iconicului RTS al doilea război mondial. …
  • Nordul rău. …
  • Rebel Inc.…
  • PLAGUE INC.…
  • Kingdom Rush: Vengeance. …
  • Dominări. …
  • Marinei de Fier.

Este Age of Empires ca StarCraft?

Age of Empires și StarCraft sunt ambele francize pentru care am un imens respect. Scena esporturilor StarCraft II face încă minuni, în timp ce Age of Empires (AoE) continuă să atragă atât fanii de multă vreme, cât și pe noii veniți, cu un gameplay-ul său istoric și captivant.

Mai poți juca StarCraft online?

StarCraft Remastered promite o grafică 4K completă, dar dacă încă sunteți de acord cu imaginile de la sfârșitul anilor ’90, nu veți fi lăsat în afara renașterii – Blizzard spune că proprietarii Jocul original (acum gratuit) și viitoarea ediție Remastered se vor putea juca reciproc online.

Este sc2 greu?

Jocul are o curbă de învățare foarte, foarte abruptă și mecanisme pe care să construiești lucrurile timpul este greu pentru majoritatea Jucători Starcraft. Pentru un jucător nou, aceasta este partea cea mai grea. Cheltuiește-ți banii în mod adecvat și eficient.

StarCraft este încă gratuit?

Blizzard tocmai a lansat jocul original – plus expansiunea Brood War – gratuit atât pentru PC, cât și pentru Mac. …

#Există #jocuri #precum #StarCraft #pentru #iOS

You may also like...