Există un editor PDF gratuit pentru Windows 10?

PDFelement – ​​Un editor PDF excelent pentru Windows 10 (alegerea editorului) Avantaje: creați noi fișiere PDF din formate precum MS Word, Excel, prezentări PowerPoint. De asemenea, puteți converti fișierele PDF în aceste formate sau formate de imagine.

Care este cel mai bun editor PDF gratuit pentru Windows 10?

Nitro Pro

Editorul Nitro Pro PDF oferă multe funcții de editare PDF similare altor editoare PDF pentru Windows 10 enumerate mai sus. Caracteristicile sale includ abilitatea de a edita, crea și îmbina, revizui și colabora, printre altele. În plus, editorul Nitro vă va permite să completați, să semnați și să vă asigurați fișierele PDF.

Windows 10 vine cu editor PDF?

Edge vine preinstalat cu Windows 10, și poate vizualiza PDF-uri nativ. Deci, tot ce trebuie să faceți pentru a vizualiza un PDF de bază este să faceți dublu clic pe el pentru a-l deschide în Edge sau pentru a-l naviga pe web.

Există un editor PDF complet gratuit?

PDFelement, Foxit PhantomPDF, Nuance Power PDF, Nitro Pro și Acrobat Pro DC sunt instrumentele noastre de editare PDF recomandate. Sejda, PDFescape, AbleWord, și PDF Expert oferă un plan gratuit. AbleWord este un software complet gratuit, chiar și pentru uz comercial.

Cum pot edita un PDF pe Windows gratuit?

Iată cum să editați un PDF gratuit, online, în 3 pași simpli:

 1. Pasul 1: Încărcați fișierul PDF. Trageți fișierul PDF în zona de plasare a documentelor de mai sus sau faceți clic pe Încărcare pentru a alege un fișier de pe computer. …
 2. Pasul 2: Editați fișierul PDF. Bifați caseta de lângă numele fișierului, apoi faceți clic pe butonul Editați PDF din fila Editare. …
 3. Pasul 3: Descărcați fișierul.

Există o alternativă gratuită la Adobe Acrobat?

IlovePDF este un instrument gratuit și ușor de utilizat pentru a lucra cu PDF-uri. Este una dintre cele mai bune alternative gratuite Adobe Acrobat, care vă permite să împărțiți, îmbinați, convertiți, filigrane și comprimați cu ușurință fișierele PDF. Această aplicație alternativă Adobe Acrobat DC vă oferă să gestionați documentele PDF, în vrac sau singur, pe web.

Google are un editor PDF gratuit?

Editor PDF gratuit – Google Workspace Marketplace. Completați rapid formularele PDF online, gratuit. Puteți selecta fișiere de pe computer sau Google Drive. Acest serviciu este absolut gratuit.

Ce este un editor PDF bun pentru Windows 10?

Cele mai bune editori PDF pentru Windows 10

 • Sejda PDF Editor.
 • Acrobat Pro DC.
 • Editor PDF-Xchange.
 • Editor PDFEscape.
 • Mic pdf.
 • Microsoft Word.

Cum editez un PDF în paint Windows 10?

Sfaturi despre cum să editați un PDF în Paint direct

 1. În primul rând, va trebui să deschideți fișierul PDF pe computer. …
 2. Acum, deschideți Paint pe computer, faceți clic pe butonul „Editați” și faceți clic pe „Lipiți”. …
 3. Veți vedea pagina particulară a fișierului PDF; îl puteți edita folosind diferite instrumente prezente în Microsoft Paint.

MS Office are un editor PDF?

Microsoft Office este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante programe pentru a crea sau edita documente Office, foi de calcul și prezentări. Pentru toți cei care nu știu, nu există un editor separat Microsoft PDF sau Microsoft PDF writer disponibildar celebrul program word încorporat poate fi folosit pentru a edita fișiere PDF.

Ce este un editor PDF gratuit bun?

Top 10 software gratuit pentru editor PDF în 2021

 • Foxit PDF Editor.
 • pdfFiler.
 • PDFelement.
 • Platforma de productivitate Nitro.
 • Ultimate eBook Converter.
 • FineReader PDF pentru Windows și Mac.
 • CocoDoc.
 • Mic pdf.

Cât costă un editor PDF?

Puteți încerca o încercare gratuită a Acrobat Pro timp de o săptămână. După aceea, editorul PDF al Adobe costă 14,99 USD pe lunăsau puteți rămâne cu Acrobat Reader gratuit, care include doar câteva funcții, cum ar fi evidențierea.

#Există #editor #PDF #gratuit #pentru #Windows

You may also like...