Există un instrument de decupare în Adobe Illustrator?

Dacă doriți să decupați ceva simplu, cum ar fi o singură formă, puteți utiliza și instrumentul de decupare Illustrator, care este ascuns în panoul Pathfinder.

Unde este instrumentul de decupare în Illustrator?

Instrumentul de decupare nu va apărea decât dacă este selectată o imagine. Faceți clic pe Decupați imaginea. Se află în Panoul de control din partea de sus a ecranului, sub bara de meniu. De asemenea, puteți găsi butonul „Decupați imaginea” în fereastra Proprietăți din bara de meniu din dreapta.

Puteți adăuga semne de decupare în Illustrator?

Creați semne de decupare în jurul unui obiect

Selectați obiectul. Pentru a crea semne de tăiere sau semne de decupare editabile, selectați Obiect > Creare repere de tăiere. Pentru a crea semne de decupare ca efect live, selectați Efect > Marcaje de decupare.

De ce nu pot decupa în Illustrator?

Nu puteți decupa imagini raster în Illustrator.

Puteți utiliza măști de tăiere dacă acest lucru vă ajută. Desenați un dreptunghi deasupra imaginii raster. alegeți Obiect > Mască de tăiere > Creați.

Cum decupez excesul de artă în Illustrator?

Faceți clic pe „Obiect”, urmat de „Zona de decupare” și „Creare”. Aceasta va desemna obiectul ca zonă de decupare, forțând toate imaginile exportate să adere la regiunea decupată.

Cum decupez o planșă de desen în Illustrator?

Iată cum să o faci:

  1. Selectați imaginea pe care doriți să o decupați și faceți clic pe pictograma panoului de desen. De data aceasta, vom decupa imaginea cu un Artboard. …
  2. Exportați decuparea ca imagine proprie. Cu tabloul de desen decupat selectat, faceți clic pe Fișier > Export ca și în caseta de dialog, selectați că doriți să utilizați doar tabloul de desen pentru decupare.

24.07.2019

Ce sunt semnele de decupare în Illustrator?

Termenii interschimbabili „semne de decupare” și „semne de tăiere” indică segmente de linie scurte aranjate la colțurile unei lucrări de artă imprimate pentru a defini unde să decupăm marginile exterioare ale hârtiei, lăsând în urmă doar opera de artă.

Cum salvez Illustrator fără sângerare?

Exportați pentru ecrane, chiar dacă doriți să le salvați pentru imprimare. Puteți alege ce planșe de artă doriți să exportați cu sângerări utilizând intervalul și puteți exporta din nou folosind intervalul pentru a selecta tablele de grafică fără sângerare. Setați rezoluția imaginii utilizând scara, selectați rezoluția și setați-vă rezoluția.

Cum pot urmări o imagine în Illustrator?

Urmează o imagine

Alegeți Obiect > Urmărire imagine > Faceți pentru a urmări cu parametrii impliciti. Illustrator convertește imaginea în rezultatul de urmărire alb-negru în mod implicit. Faceți clic pe butonul Urmărire imagine din panoul de control sau din panoul Proprietăți sau selectați o presetare din butonul Presetari de urmărire ( ).

Cum decupez o formă dintr-o imagine în Illustrator?

Selectați ambele forme folosind „Instrumentul de selecție”. Cu ambele forme selectate, accesați „Instrumentul Pathfinder” (afișat mai jos cu roșu). Selectați selecția „Minus Front” (afișată mai jos în verde). Forma de jos ar trebui să aibă acum o decupare a formei de sus.

#Există #instrument #decupare #în #Adobe #Illustrator

You may also like...