GIF-urile sunt redate în Gmail?

Gmail facilitează inserarea unui GIF direct în corpul unui e-mail. Cea mai rapidă metodă este să glisați și să plasați GIF-ul de pe desktop în fereastra de scriere. De asemenea, puteți face clic pe pictograma camerei pentru a adăuga GIF-ul în linie cu mesajul dvs.

GIF-urile sunt redate în e-mailuri?

Răspunsul este: da… și nu. Suportul GIF s-a extins pe clienții de e-mail în ultimii câțiva ani. De fapt, chiar și unele versiuni de Outlook acceptă acum GIF-uri animate în e-mail. Din păcate, versiunile mai vechi ale platformei (în special Office 2007-2013) nu acceptă GIF-uri și, în schimb, arată doar primul cadru.

Cum faci ca GIF-urile să fie redate pe Google?

Pentru a-l folosi, va trebui doar să instalați o copie a GIF-urilor Google pentru browserul dvs. web Chrome. Apoi, mergeți la Google Images și căutați „[subject] gif.” Veți vedea rezultatele încărcându-se în toată gloria lor animată.

Cum inserați GIF în e-mail?

Cum să inserați un GIF animat într-un e-mail

 1. Copiați linkul GIF-ului. Odată ce ați găsit GIF-ul pe care îl căutați, primul dvs. impuls poate fi să faceți clic dreapta și să salvați pe computer. …
 2. Deschideți contul de e-mail. …
 3. Manevră la secțiunea „Inserează fotografie”. …
 4. Lipiți adresa imaginii. …
 5. Faceți clic pe „Inserați”…
 6. Joacă-te cu GIF-ul tău.

10.04.2019

De ce GIF-urile nu funcționează pe Google?

Deconectați-vă de la contul dvs. Google și conectați-vă din nou. Reporniți dispozitivul. Aruncă o privire la conexiunea ta Wi-Fi și asigură-te că funcționează. Încercați să resetați setările rețelei de internet.

Cum încorporez un GIF?

Adăugați GIF-uri Giphy pe site-ul dvs

 1. Mergeți la GIF-ul Giphy și căutați GIF-ul pe care doriți să-l încorporați.
 2. Faceți clic pe butonul Partajare din partea de jos a GIF-ului și selectați iFrame Embed.
 3. Copiați codul de încorporare iFrame utilizând comanda rapidă CMD+C (pe Mac) sau CTRL+C (pe Windows).
 4. Mergeți la pagina PageCloud în care doriți să încorporați GIF-ul.

18.11.2020

Cât de mari ar trebui să fie GIF-urile în e-mailuri?

Nu există o regulă strictă cu privire la dimensiunea maximă a unui GIF în e-mail, dar cu cât dimensiunea fișierului este mai mare, cu atât va dura mai mult pentru încărcare. A viza sub 200 kb este o regulă bună.

De ce nu se vor reda GIF-urile pe computerul meu?

Pentru a reda fișiere GIF animate, trebuie să deschideți fișierele în fereastra Previzualizare/Proprietăți. Pentru a face acest lucru, selectați fișierul GIF animat, apoi în meniul Vizualizare, faceți clic pe Previzualizare/Proprietăți. Dacă GIF-ul nu se redă, încercați să salvați din nou GIF-ul animat în colecția în care doriți să-l puneți.

De unde pot obține o imagine GIF?

10 site-uri pentru a găsi GIF-ul perfect

 • GIPHY.
 • Reddit.
 • Tumblr.
 • Gfycat.
 • Tenor.
 • GIF-uri de reacție.
 • GIFbin.
 • Imgur.

Cum pot vizualiza un fișier GIF?

Pe aproape toate sistemele de operare, majoritatea browserelor web (Chrome, Firefox, Internet Explorer etc.) deschid GIF-uri online fără nicio problemă – nu aveți nevoie de niciun alt program pe computer. Deschideți GIF-urile locale cu meniul Deschidere sau, eventual, cu o glisare și plasare în fereastra browserului.

Cum copiez și lipesc un GIF?

Metoda 2: Salvați pagina HTML completă și încorporați

 1. Accesați site-ul web cu GIF-ul pe care doriți să-l copiați.
 2. Faceți clic dreapta pe GIF și faceți clic pe Copiere.
 3. Deschideți File Explorer pentru a localiza folderul în care doriți să salvați GIF-ul.
 4. Faceți clic dreapta în folder și faceți clic pe Lipire.

15.10.2020

Cum inserez un GIF animat în Gmail?

Gmail facilitează inserarea unui GIF direct în corpul unui e-mail. Cea mai rapidă metodă este să glisați și să plasați GIF-ul de pe desktop în fereastra de scriere. De asemenea, puteți face clic pe pictograma camerei pentru a adăuga GIF-ul în linie cu mesajul dvs.

Cum folosesc Giphy în Gmail?

Instalarea extensiei pune pictograma colorată a lui Giphy chiar lângă butonul de opțiuni de formatare din Gmail. Făcând clic pe acesta, va apărea o casetă mică de GIF-uri, pe care le puteți filtra după categorie, puteți răsfoi hashtag-uri sau puteți căuta. Faceți clic pe un GIF și ești gata – este în e-mailul tău.

De ce GIF-urile mele nu se mișcă?

GIF înseamnă Graphical Interchange Format și este conceput pentru a păstra orice imagine non-fotografică. Dacă vrei să spui de ce nu se mută unele GIF-uri care ar trebui să se mute, asta pentru că necesită destul de multă descărcare de lățime de bandă, mai ales dacă te afli pe o pagină web plină de ele.

De ce unele GIF-uri nu funcționează?

Dispozitivele Android nu au suport încorporat pentru GIF animate, ceea ce face ca GIF-urile să se încarce mai lent pe unele telefoane Android decât pe alte sisteme de operare.

De ce nu funcționează GIF-urile mele pe Android?

Accesați Setările telefonului dvs., apoi accesați Gestionarea aplicațiilor și localizați aplicația gboard. Atingeți-l și veți vedea opțiuni pentru a șterge memoria cache și datele aplicației. Pur și simplu faceți clic pe el și este gata. Acum ieși din nou și verifică dacă gif-ul din gboard funcționează din nou.

#GIFurile #sunt #redate #în #Gmail

You may also like...