Întrebare: Cum adaug straturi la MediBang?

În meniul „Layer” sau butoanele din colțul din dreapta jos al ferestrei Strat, puteți face operațiuni precum „Creați un nou strat”. Creați un nou strat. Strat de culoare, strat de 8 biți, strat de 1 biți – puteți alege dintre aceste tipuri de straturi. Copiați stratul selectat.

Cum adaug un strat în MediBang IPAD?

2 Sortarea straturilor într-un folder

① Atingeți pictograma. ② Alegeți stratul pe care doriți să îl puneți în dosar și mutați-l deasupra folderului. ③ Atingeți pictograma. Mutați stratul deasupra folderului.

Cum îmbin straturile în MediBang PC?

Duplicați și îmbinați straturi din butonul din partea de jos a „Fereastra Straturi”. Faceți clic pe „Duplicați stratul (1)” pentru a duplica stratul activ și adăugați-l ca strat nou. „Merge Layer(2)” va integra stratul activ în stratul inferior.

Ce este stratul de 1 bit?

1 bit layer” este un strat special care poate desena doar alb sau negru. (Desigur, anti-aliasing nu funcționează) (4) Adăugați „Strat semiton”. „Stratul semiton” este un strat special în care culoarea pictată arată ca un ton.

Cum dublu un strat în MediBang iPad?

Copierea și inserarea în MediBang Paint iPad

  1. ② Apoi deschideți meniul Editare și atingeți pictograma Copiere.
  2. ③ După aceea, deschideți meniul Editare și atingeți pictograma Lipire.
  3. ※ După lipire, un nou strat va fi creat direct deasupra obiectului lipit.

21.07.2016

Puteți muta mai multe straturi simultan în MediBang?

Puteți selecta mai mult de un strat simultan. Puteți muta toate straturile selectate sau le puteți combina în dosare. Deschideți panoul Straturi. Atingeți butonul de selecție multiplă pentru a intra în modul de selecție multiplă.

Ce este un strat semiton?

Semitonul este tehnica reprografică care simulează imagini cu tonuri continue prin utilizarea de puncte, variind fie în dimensiune, fie în spațiere, generând astfel un efect asemănător gradientului. … Proprietatea semi-opacă a cernelii permite punctelor de semitonuri de diferite culori să creeze un alt efect optic, imagini pline de culoare.

Ce este un strat de 8 biți?

Adăugând un strat de 8 biți, veți crea un strat care are simbolul „8” lângă numele stratului. Puteți utiliza acest tip de strat numai în tonuri de gri. Chiar dacă selectați o culoare, aceasta va fi reprodusă ca o nuanță de gri atunci când desenați. Albul are același efect ca o culoare transparentă, așa că puteți folosi albul ca gumă de șters.

Ce este un strat de mască?

Mascarea stratului este o modalitate reversibilă de a ascunde o parte a unui strat. Acest lucru vă oferă mai multă flexibilitate de editare decât ștergerea definitivă sau ștergerea unei părți a unui strat. Mascarea straturilor este utilă pentru realizarea de imagini compozite, decuparea obiectelor pentru a fi utilizate în alte documente și limitarea editărilor la o parte a unui strat.

Cum pot muta straturile în Medibang?

Țineți apăsată tasta Shift de pe tastatură și selectați stratul cel mai de jos al straturilor pe care doriți să le combinați. Procedând astfel, toate straturile dintre acestea vor fi selectate.

#Întrebare #Cum #adaug #straturi #MediBang

You may also like...