Întrebare: Cum funcționează peria de ajustare în Lightroom?

Pentru a face corecții locale în Lightroom Classic, puteți aplica ajustări de culoare și tonuri folosind instrumentul Penie de ajustare și instrumentul Filtru gradat. Instrumentul Penie de ajustare vă permite să aplicați în mod selectiv Expunerea, Claritatea, Luminozitatea și alte ajustări fotografiilor, „pictându-le” pe fotografie.

Semnificația tatuajului Medusa Ru
Semnificația tatuajului Medusa Ru

Cum folosesc peria de reglare în Lightroom?

Pictograma Perie de ajustare poate fi găsită în modulul Dezvoltare de sub Histogramă și deasupra panoului de bază din extrema dreaptă. Pentru a-l folosi, fie folosiți comanda rapidă de la tastatură „K”, fie pur și simplu faceți clic pe pictogramă, iar opțiunile de efecte vor fi dezvăluite. Puteți selecta din oricare dintre aceste glisoare pentru a face ajustări imaginii dvs.

Unde este peria de ajustare în Lightroom 2020?

Cum să accesați Instrumentul Pensule în Lightroom. Ca și în cazul oricărui alt instrument de ajustare, Peria se află în modulul Dezvoltare. Este situat sub colțul din dreapta jos al histogramei. După ce faceți clic pe pictograma Brush (sau folosiți comanda rapidă K de pe tastatură), veți accesa panoul Brush Tool.

Cum folosesc pensula clasică Lightroom?

  1. Deschideți fișierul în Adobe Lightroom Classic și alegeți instrumentul Penie de ajustare.
  2. Reglați expunerea, contrastul, luminile, umbrele și multe altele prin mișcarea glisoarelor și pictând zone ale imaginii dvs. cu instrumentul Penie de ajustare.
  3. Ajustați dimensiunea instrumentului Penie de ajustare, valoarea penei și valoarea debitului după cum doriți.

De ce peria mea de reglare nu funcționează în Lightroom?

Tocmai au mutat din greșeală niște glisoare care te fac să crezi că au încetat să mai funcționeze. În partea de jos a panoului periei sunt două glisoare numite „Flow” și „Density”. … Dacă descoperiți că periile dvs. nu mai funcționează, verificați aceste două setări și setați-le înapoi la 100%.

Ar trebui să măresc pentru ecran în Lightroom?

Dacă scot un fișier imagine finit direct din Lightroom, ajustarea clarității ieșirii este simplă. De fapt, se poate face direct din meniul Export. … De asemenea, pentru imaginile de pe ecran, este probabil să fie vizibilă o cantitate mai mare de claritate și să arate mai clară decât un nivel scăzut de claritate pentru ecran.

Cum arăt înainte și după în Lightroom?

Următorul mod de a vizualiza o comparație înainte și după în Lightroom este vizualizarea de sus/de jos. Pentru a activa această vizualizare, selectați „Înainte/După Sus/Jos” din instrumentul Înainte și După sau apăsați [Alt + Y] pe Windows sau [Option + Y] pe Mac. Aceasta va afișa imaginea originală în partea de sus și versiunea editată în partea de jos.

De ce peria mea de reglare este roșie în Lightroom?

Dacă utilizați pensula de ajustare, este posibil să observați că arată o suprapunere de culoare peste ceea ce pictați. În mod implicit, este roșu, dar dacă pictați pe ceva de pe fotografie care este roșu, poate fi puțin greu de văzut. … Doar accesați meniul de sus la Instrumente > Suprapunere pensulă de ajustare.

Cum văd loviturile de pensulă în Lightroom?

Când pictați cu pensula de ajustare în modulul de dezvoltare din Lightroom, atingeți tasta „O” pentru a afișa/ascunde suprapunerea mască.

Care este o modalitate rapidă de a reseta un glisor LR?

Doar faceți dublu clic pe cuvântul „Efect” din partea de sus a panoului și resetează toate glisoarele la zero.

De ce Lightroom-ul meu arată diferit?

Primesc aceste întrebări mai mult decât ați putea crede și este de fapt un răspuns ușor: este pentru că folosim versiuni diferite de Lightroom, dar ambele sunt versiuni actuale și actualizate ale Lightroom. Ambele au multe dintre aceleași caracteristici, iar principala diferență dintre cele două este modul în care sunt stocate imaginile tale.

Care este diferența dintre Adobe Lightroom clasic și CC?

Lightroom Classic CC este proiectat pentru fluxuri de lucru de fotografie digitală bazate pe desktop (fișier/dosar). … Prin separarea celor două produse, permitem Lightroom Classic să se concentreze asupra punctelor forte ale unui flux de lucru bazat pe fișiere/dosare de care mulți dintre voi îl bucură astăzi, în timp ce Lightroom CC abordează fluxul de lucru orientat spre cloud/mobil.

Cum adaug pensule la lightroom 2020?

Cum se instalează pensule în Lightroom

  1. Deschideți Lightroom și navigați la Preferințe. …
  2. Faceți clic pe fila Presets. …
  3. Faceți clic pe butonul „Afișați toate celelalte presetări Lightroom”. …
  4. Deschideți folderul Lightroom. …
  5. Deschideți dosarul Local Adjustment Presets. …
  6. Copiați pensule în folderul de presetări de ajustare locală. …
  7. Reporniți Lightroom.

Poți să desenezi în Lightroom?

Sfat rapid: Cum să desenați linii drepte cu Pensul de ajustare în Lightroom. Adjustment Brush este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei din Lightroom. … Scott Kelby dezvăluie un sfat rapid pentru toți cei care, ca și mine, nu știați că puteți trasa o linie dreaptă cu Peria de ajustare.

Ce ordine de sortare nu este disponibilă atunci când utilizați o colecție inteligentă?

Comenzile de sortare personalizată nu sunt disponibile pentru colecțiile inteligente.

#Întrebare #Cum #funcționează #peria #ajustare #în #Lightroom

You may also like...