Întrebare: Cum îți faci ochii mai albaștri în aplicația Lightroom?

În modulul de dezvoltare, selectați instrumentul Filtru radial. În meniul rezultat, selectați Iris Enhance ca efect, apoi mergeți direct în partea de jos și faceți clic pe Inverse Mask. Apoi, faceți clic și trageți pentru a face o elipsă care să acopere irisul. Veți vedea o schimbare de culoare imediat pe măsură ce se aplică setările implicite.

Horoscop chinezesc 2023 anul iepure...
Horoscop chinezesc 2023 anul iepurelui de apă neagră.

Cum fac ochii albaștri să apară în Lightroom mobil?

În aplicația mobilă Lightroom CC comutați la opțiunea „Selectiv”. Odată ajuns în Selectiv, folosește pensula pentru a desena doar ochii din fotografie. Odată ce ochii sunt selectați, puteți începe editarea.

Cum scap de ochii blițului din Lightroom mobil?

În timp ce lucrați în modulul Dezvoltare din Lightroom, selectați instrumentul Corecție ochi roșii din coloana din dreapta. Îl puteți găsi amplasat între instrumentul de eliminare a petelor și filtrul de gradient. Apoi, veți selecta fie ochi roșii, fie corecție pentru ochi de companie. Red Eye este pentru fotografiile oamenilor, deoarece ochii noștri se reflectă în roșu.

Ce aplicație elimină ochii roșii?

Adobe Photoshop Express este una dintre cele mai bune aplicații de eliminare a ochilor roșii atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru cei de iOS. Este o aplicație gratuită și ușor de utilizat, care vă ajută să eliminați cu ușurință ochii roșii din orice fotografie. Este un editor de fotografii și o aplicație pentru crearea colajelor, unde vă puteți edita și fotografia.

Cum faci ochii albaștri să apară pe Iphone?

Filtrul de culoare albastru/galben face culorile mai saturate, în special – ați ghicit – albastru și galben. Pentru a-l activa, accesați Setări > General > Accesibilitate > Afișări de cazare > Filtre de culoare.

Poți să luminezi ochii în Lightroom?

Pentru a îmbunătăți albul ochilor folosind peria de reglare a Lightroom, noul tău cel mai bun prieten. Utilizați peria de reglare presetată în Lightroom pentru a lumina albul ochilor. Faceți clic pe butonul Nou, apoi faceți dublu clic pe Efect pentru a reseta glisoarele înapoi la 0.

Ce este Iris enhance Lightroom?

Cu presetarea Iris Enhance selectată, pictați irisii subiectului dvs. Asigurați-vă că cercul interior al instrumentului perie rămâne în interiorul porțiunii colorate (iris) a ochiului pentru a păstra ajustările doar acolo unde doriți. Ar trebui să vedeți o diferență imediată și vizibilă – claritate, saturație și pop general!

Cum luminezi ochii întunecați în Lightroom?

Pentru a reduce cercurile de sub ochi pe subiect, mai întâi activați instrumentul pensulă, fie făcând clic pe pictograma pensulă din partea dreaptă a modulului Dezvoltare, fie folosiți comanda rapidă pentru pensula de ajustare Lightroom – făcând clic pe „K” de pe tastatură. Apoi faceți clic pe cuvântul de lângă „Efect” și derulați în jos până când vedeți pensula.

Ce este ochiul de companie în Lightroom?

Instrumentul Red Eye are două opțiuni; obișnuit Red Eye, precum și Pet Eye. … Veți găsi Pet Eye sub instrumentul de corectare a ochilor roșii. Aplicarea acestuia este la fel ca aplicarea pe un ochi uman; puteți face clic și trage pe ochi sau pur și simplu faceți clic și lăsați Lightroom să descopere dimensiunea ideală.

Puteți repara ochi roșii în Lightroom mobil?

Ochii roșii sunt o problemă comună în fotografiile făcute cu blițul camerei, dar, din fericire, poate fi rezolvată cu ușurință în modulul de dezvoltare lightrooms. … Ambele tipuri de reflexii sunt fixate în același mod folosind instrumentul de corectare pentru îndepărtarea ochilor roșii Lightrooms. Acest instrument va detecta roșeața și va aplica o mască neagră pentru a o ascunde.

Lightroom are ochi roșii?

Lightroom 6 are un nou plus la Red Eye; instrumentul Pet Eye.

#Întrebare #Cum #îți #faci #ochii #mai #albaștri #în #aplicația #Lightroom

You may also like...