Întrebare: Cum trimit un mesaj de la Apple către Android?

Visând la o femeie îmbrăcată î...
Visând la o femeie îmbrăcată în negru
Puteți trimite mesaje de la Apple către Android?

Pot trimite un iMessage pe un dispozitiv Android? da, puteți trimite mesaje iMessage de pe un iPhone la un Android (și invers) folosind SMS-uri, care este pur și simplu numele oficial pentru mesajele text. Telefoanele Android pot primi mesaje text SMS de la orice alt telefon sau dispozitiv de pe piață.

Cum trimit un mesaj cu Android de pe un iPhone?

Iată cum puteți transfera mesaje text de pe Android pe iPhone utilizând MobileTrans – Phone Transfer.

 1. Pasul 1: Lansați aplicația Transfer telefonic. …
 2. Pasul 2: Conectați-vă dispozitivele iOS și Android. …
 3. Pasul 3: Începeți să vă transferați datele. …
 4. Pasul 1: Conectați-vă iPhone și Android. …
 5. Pasul 2: Selectați ceea ce doriți să transferați.

Puteți obține iMessage pe Android?

Apple iMessage este o tehnologie de mesagerie puternică și populară care vă permite să trimiteți și să primiți text criptat, imagini, videoclipuri, note vocale și multe altele. Marea problemă pentru mulți oameni este aceea iMessage nu funcționează pe dispozitivele Android. Ei bine, să fim mai specifici: iMessage din punct de vedere tehnic nu funcționează pe dispozitivele Android.

Cum trimit mesaje utilizatorilor care nu sunt iPhone?

Accesați Setări, apoi Mesaje, apoi Redirecționare mesaj text. Vă va afișa un buton pentru a porni și conecta un dispozitiv, cum ar fi MacBook-ul dvs. Acest lucru nu va avea niciun efect asupra capacității dvs. de a trimite un text către un utilizator care nu este iPhone de pe iPhone. Vă va permite să trimiteți și să primiți texte către utilizatori care nu sunt iPhone de pe computer.

De ce nu pot trimite mesaje către Android de pe iPhone?

Asigurați-vă că sunteți conectat la o rețea de date celulare sau Wi-Fi. Accesați Setări > Mesaje și asigurați-vă că iMessage, Trimiteți ca SMS sau Mesaje MMS sunt activate (indiferent de metoda pe care încercați să o utilizați).

Poate un iPhone trimite mesaje unui Android pe Wi-Fi?

2 Răspunsuri. iMessage este serviciul de mesagerie proprietar al Apple. … Dacă nu aveți un serviciu celular, nu este posibil să contactați un dispozitiv Android cu iMessage, ca poate contacta numai dispozitivele Android prin SMS. (Totuși, iMessage poate trimite mesaje text și apela dispozitivelor iOS doar cu Wi-Fi).

De ce nu se trimit mesajele mele pe Android?

Remedierea 1: verificați setările dispozitivului

Pasul 1: În primul rând, asigurați-vă că dispozitivul este conectat la rețeaua celulară sau Wi-Fi. Pasul 2: Acum deschideți setările și apoi treceți la secțiunea „Mesaje”. Aici, asigurați-vă că dacă MMS, SMS sau iMessage sunt activate (indiferent de serviciul de mesaje dorit).

De ce nu pot trimite mesaje cu imagini de pe iPhone pe un Android?

Răspuns: R: Pentru a trimite o fotografie pe un dispozitiv Android, tu nevoie de opțiune MMS. Asigurați-vă că este activat în Setări > Mesaje. Dacă este și fotografiile încă nu se trimit, contactați operatorul dvs.

Cum repar Android-ul meu care nu primește mesaje de la iPhone-uri?

Cum să remediați Androidii care nu primesc texte

 1. Verificați numerele blocate. …
 2. Verificați recepția. …
 3. Dezactivați modul Avion. …
 4. Reporniți telefonul. …
 5. Anulați înregistrarea iMessage. …
 6. Actualizați Android. …
 7. Actualizați aplicația dvs. de mesaje text preferată. …
 8. Goliți memoria cache a aplicației de text.

Care este echivalentul iMessage pe Android?

Pentru a rezolva acest lucru, aplicația Google Messages include Google Chat – cunoscut și din punct de vedere tehnic, ca RCS Messaging – care are multe din aceleași avantaje pe care le are iMessage, inclusiv mesagerie criptată end-to-end, chat-uri de grup îmbunătățite, chitanțe de citire, indicatori de tastare și fotografii și videoclipuri la rezoluție completă.

Puteți grupa mesaje cu Android și iPhone?

Cum să trimiți texte de grup utilizatorilor iPhone de pe Android? Atâta timp cât setați corect setările MMS, poți trimite mesaje de grup oricăruia dintre prietenii tăi chiar dacă folosesc un iPhone sau un dispozitiv non-Android.

#Întrebare #Cum #trimit #mesaj #Apple #către #Android

You may also like...