Întrebare frecventă: care este mai bun iOS sau Android?

Ecosistemul închis al Apple asigură o integrare mai strânsă, motiv pentru care iPhone-urile nu au nevoie de specificații super puternice pentru a se potrivi cu telefoanele Android de ultimă generație. Totul este în optimizarea dintre hardware și software. … În general, totuși, dispozitivele iOS sunt mai rapide și mai fluide decât majoritatea telefoanelor Android la intervale de preț comparabile.

Care este mai bun iOS sau Android?

Utilizați aplicații. Apple și Google au ambele magazine de aplicații fantastice. Dar Android este mult superior în organizarea aplicațiilor, permițându-vă să puneți lucruri importante pe ecranele de start și să ascundeți aplicațiile mai puțin utile în sertarul de aplicații. De asemenea, widget-urile Android sunt mult mai utile decât cele ale Apple.

De ce este Android mai bun decât iOS?

Atât iOS, cât și Android pot efectua apeluri video cu aplicații native. … Dezavantajul este mai puțină flexibilitate și personalizare în iOS în comparație cu Android. Comparativ, Android este mai liber ceea ce se traduce într-o alegere mult mai largă de telefon în primul rând și mai multe opțiuni de personalizare a sistemului de operare odată ce sunteți în funcțiune.

Este Android mai bun decât iPhone 2020?

Cu mai multă RAM și putere de procesare, Telefoanele Android pot face mai multe sarcini la fel de bine, dacă nu mai bine decât iPhone-urile. În timp ce optimizarea aplicației/sistemului poate să nu fie la fel de bună ca sistemul sursă închisă de la Apple, puterea de calcul mai mare face ca telefoanele Android să fie mult mai capabile pentru un număr mai mare de sarcini.

Care este mai sigur iOS sau Android?

iOS: nivelul de amenințare. În unele cercuri, Sistemul de operare iOS al Apple a fost mult timp considerat cel mai sigur dintre cele două sisteme de operare. Android este mai des vizat și de hackeri, deoarece sistemul de operare alimentează atât de multe dispozitive mobile în prezent. …

Care sunt dezavantajele iPhone-ului?

Dezavantaje

  • Aceleași pictograme cu același aspect pe ecranul de start chiar și după upgrade. …
  • Prea simplu și nu acceptă funcționarea computerului ca în alt sistem de operare. …
  • Nu există suport pentru widgeturi pentru aplicațiile iOS care sunt, de asemenea, costisitoare. …
  • Utilizarea limitată a dispozitivului ca platformă rulează numai pe dispozitivele Apple. …
  • Nu oferă NFC și radioul nu este încorporat.

Care este cel mai bun telefon din lume?

Cele mai bune telefoane pe care le puteți cumpăra astăzi

  • Apple iPhone 12. Cel mai bun telefon pentru majoritatea oamenilor. Specificații. …
  • OnePlus 9 Pro. Cel mai bun telefon premium. Specificații. …
  • Apple iPhone SE (2020) Cel mai bun telefon de buget. …
  • Samsung Galaxy S21 Ultra. Cel mai bun smartphone hyper-premium de pe piață. …
  • OnePlus Nord 2. Cel mai bun telefon mid-range din 2021.

Este Apple mai bun decât Samsung?

Servicii native și ecosistem de aplicații

Apple aruncă Samsung afară din apă din punct de vedere al ecosistemului nativ. … Cred că puteți argumenta, de asemenea, că aplicațiile și serviciile Google, așa cum sunt implementate pe iOS, sunt la fel de bune sau funcționează mai bine decât versiunea Android în unele cazuri.

iPhone-urile durează mai mult decât androidii?

Rapoartele au arătat că, după un an, iPhone-urile păstrează cu aproximativ 15% mai multă valoare decât telefoanele Samsung. Apple încă acceptă telefoane mai vechi, cum ar fi iPhone 6s, care vor fi actualizate la iOS 13, oferindu-le o valoare de revânzare mai mare. Dar telefoanele Android mai vechi, cum ar fi Samsung Galaxy S6, nu primesc cele mai noi versiuni de Android.

#Întrebare #frecventă #care #este #mai #bun #iOS #sau #Android

You may also like...