Întrebare frecventă: Ce este filtrul radial în Lightroom?

Instrumentul Filtru radial vă permite să creați zone multiple, decentrate, vignetate pentru a evidenția anumite porțiuni ale unei fotografii. … Puteți folosi instrumentul Filtru radial pentru a desena o zonă eliptică în jurul subiectului și puteți alege să reduceți expunerea, saturația și claritatea porțiunilor din afara măștii selectate.

Unde este filtrul radial în Lightroom?

Filtrul radial este un instrument de ajustare și poate fi găsit în partea dreaptă a Modulului de dezvoltare chiar sub histogramă. Este situat între instrumentul perie și filtrul gradat. Pentru a aplica un filtru radial, cu filtrul radial selectat, dați clic și trageți un cerc peste o zonă a fotografiei dvs.

Ce este o lentilă cu filtru radial?

Motivul principal pentru care oamenii folosesc filtrul radial este acela de a sublinia subiectul principal. … Veți găsi instrumentul Filtru radial (R) în Zoner Photo Studio X în modulul de dezvoltare. Cu acesta, puteți edita doar o parte a fotografiei. Puteți regla expunerea sau claritatea sau poate îmbunătăți culorile.

Ce face filtrul radial?

Instrumentul Filtru radial vă permite să creați zone multiple, decentrate, vignetate pentru a evidenția anumite porțiuni ale unei fotografii. Cu instrumentul Filtru radial, puteți face ajustări locale cu o mască eliptică.

Cum resetez filtrul radial în Lightroom?

Lightroom Guru

Faceți dublu clic pe cuvântul „Efect” din partea stângă sus a glisoarelor panoului de filtrare, care resetează toate glisoarele la zero. Dar atunci când faceți apoi noile ajustări ale glisorului, acele valori se vor „lipi” la următoarea deschidere a filtrului.

Lightroom 4 are filtru radial?

Apoi faceți clic și trageți pentru a crea un filtru circular (radial). Puteți ajusta dimensiunea făcând clic pe margini și trăgându-le înăuntru sau în afară. Puteți muta filtrul făcând clic și trăgând butonul central.

Comenzi rapide ale filtrului radial.

Selectați instrumentul Filtru radial Shift + M
Creșteți/reduceți penajul periei Shift + ]/ Shift +[[

Cum salvez un filtru radial în Lightroom?

Putem salva acel filtru radial ca presetare. Pur și simplu faceți clic pe acel meniu derulant „Personalizat” de mai devreme. Mergeți în partea de jos a listei și faceți clic pe „Salvați setările curente ca presetare nouă”. Aceasta va afișa caseta de denumire pentru presetarea dvs.

Care este diferența dintre Lightroom și Lightroom Classic?

Diferența principală de înțeles este că Lightroom Classic este o aplicație bazată pe desktop, iar Lightroom (nume vechi: Lightroom CC) este o suită de aplicații integrată bazată pe cloud. Lightroom este disponibil pe mobil, desktop și ca versiune web. Lightroom stochează imaginile dvs. în cloud.

Pentru ce este filtrul de lentile violet?

Filtre violet

Ele aruncă o nuanță verde peste fețele subiecților tăi, făcând oamenii perfect sănătoși să arate ca niște zombi. Pentru a evita ca nuanța cu nuanță verde să vă strice fotografiile, un filtru violet va face minuni. Un filtru violet va contracara acea nuanță verde, echilibrând fotografiile.

Ce se utilizează pentru a modifica măștile cu filtru radial?

Utilizarea opțiunii Brush pentru a edita masca unui filtru gradat și radial în Camera Raw. Mai jos este un exemplu de utilizare a pensulei pentru a edita filtrul gradat și măștile de filtru radial în Camera Raw. Această primă ilustrație este imaginea originală. În imaginea de mai jos, a fost adăugat un filtru Graduat pentru a întuneca cerul.

Ce este o mască radială?

Utilizarea unei măști radiale este o modalitate rapidă și ușoară de a evidenția soarele, o față sau orice altceva de pe fotografia ta. Puteți crea o elipsă sau o formă circulară care facilitează crearea unui amestec gradual între două stări. Poate fi folosit cu un strat de imagine pentru a adăuga transparență în rampă.

#Întrebare #frecventă #este #filtrul #radial #în #Lightroom

You may also like...