Întrebare frecventă: Cum învăț să dezvolt aplicații iOS?

8)

Cum încep să dezvolt aplicații iOS?

Pregătiți-vă mediul de dezvoltare

 1. Descărcați Xcode.
 2. Lansați Xcode și creați un proiect nou.
 3. Familiarizați-vă cu Xcode.
 4. Creați și rulați aplicația dvs. utilizând aplicația iOS Simulator încorporată, care este inclusă în Xcode.

Ce limbaj de programare este folosit pentru aplicațiile iOS?

Swift este un limbaj de programare puternic și intuitiv pentru macOS, iOS, watchOS, tvOS și nu numai. Scrierea codului Swift este interactiv și distractiv, sintaxa este concisă, dar expresivă, iar Swift include funcții moderne pe care dezvoltatorii le plac.

Este ușor să dezvoltați aplicații iOS?

Este mai rapid, mai ușor și mai ieftin de dezvoltat pentru iOS – unele estimări prevăd timpul de dezvoltare cu 30-40% mai lung pentru Android. Unul dintre motivele pentru care iOS este mai ușor de dezvoltat este codul. Aplicațiile Android sunt scrise în general în Java, un limbaj care implică scrierea mai multor cod decât Swift, limbajul de programare oficial al Apple.

Cât timp durează să înveți dezvoltarea aplicației iOS?

Citiți conceptele de bază și murdărește-ți mâna codificându-le pe Xcode. În plus, puteți încerca cursul Swift-learning pe Udacity. Deși site-ul web spunea că va dura aproximativ 3 săptămâni, dar îl puteți finaliza în câteva zile (mai multe ore/zile).

Merită dezvoltarea aplicației iOS?

Da, desigur, merită să înveți dezvoltarea de aplicații în 2020. … Dacă vrei să intri în dezvoltarea de aplicații native, atunci trebuie să înveți mai întâi Java, apoi să mergi cu Android sau kotlin și dacă vrei să mergi cu dezvoltarea de aplicații native pentru iOS, atunci trebuie să înveți limbajul de programare Swift.

Pot dezvolta aplicația iOS pe Windows?

Puteți dezvolta aplicații pentru iOS folosind Visual Studio și Xamarin pe Windows 10, dar aveți nevoie de un Mac pe LAN pentru a rula Xcode.

Este Swift similar cu Python?

Swift este mai asemănător cu limbaje precum Ruby și Python decât Objective-C. De exemplu, nu este necesar să se încheie declarațiile cu punct și virgulă în Swift, la fel ca în Python. … Acestea fiind spuse, Swift este compatibil cu bibliotecile Objective-C existente.

Pot folosi Python pentru a scrie aplicații iOS?

Deoarece limbajul de programare Python rulează pe multe sisteme de operare majore, este folosit de o varietate de programatori. Python poate fi folosit pentru a crea aplicații mobile pentru Android, iOS și Windows.

În ce sunt scrise majoritatea aplicațiilor iOS?

Majoritatea aplicațiilor iOS moderne sunt scrise în limbajul Swift, care este dezvoltat și întreținut de Apple. Objective-C este un alt limbaj popular care se găsește adesea în aplicațiile iOS mai vechi.

Am nevoie de un iPhone pentru a dezvolta aplicații?

Da. Este posibil să construiți o aplicație iOS fără a deține un iPhone sau iPad fizic. Acest lucru este posibil prin utilizarea simulatoarelor iPhone și iPad în Xcode. … Deși nimic nu mai depășește să ții dispozitivul fizic în mână, simulatoarele au devenit destul de bune să se comporte ca un lucru real.

De unde încep să fac aplicații?

Un ghid pas cu pas pentru crearea primei aplicații mobile

 1. Pasul 1: Obțineți o idee sau o problemă. Dacă aveți deja o idee de aplicație, treceți la pasul doi. …
 2. Pasul 2: Identificați nevoia. …
 3. Pasul 3: Stabiliți fluxul și caracteristicile. …
 4. Pasul 4: Eliminați caracteristicile non-core. …
 5. Pasul 5: Pune designul pe primul loc. …
 6. Pasul 6: Angajați un designer/dezvoltator. …
 7. Pasul 7: Creați conturi de dezvoltator. …
 8. Pasul 8: Integrați analiza.

13 июн. 2019 г.

Cum încep să dezvolt aplicații?

8 pași pe care trebuie să-i faceți înainte de a începe dezvoltarea aplicațiilor mobile

 1. 1) Cercetează-ți în profunzime piața.
 2. 2) Definiți-vă pitch-ul și publicul țintă.
 3. 3) Alegeți între aplicația nativă, hibridă și web.
 4. 4) Cunoaște-ți opțiunile de monetizare.
 5. 5) Construiește-ți strategia de marketing și zgomotul înainte de lansare.
 6. 6) Planificați optimizarea magazinului de aplicații.
 7. 7) Cunoaște-ți resursele.
 8. Asigurarea masurilor de securitate.

Este XCode dificil de învățat?

XCode este destul de ușor… dacă știi deja cum să programezi. Este ca și cum ai întreba „cât de greu este să înveți o mașină ford?”, e ușor dacă știi deja să conduci o altă mașină. Ca să intri și să conduci. Este toată dificultatea de a învăța să conduci dacă nu o faci.

Este iOS ușor de învățat?

Dacă nu aveți experiență în programarea Java, există posibilitatea să vă simțiți greu să o învățați. Pe de altă parte, iOS este scris în Swift, ceea ce este mai ușor de învățat. O poți învăța chiar dacă nu ai experiență în programare.

Cât timp durează să înveți să dezvolți aplicații?

Pregătiți o estimare realistă a cât timp va dura proiectarea aplicației în sine. Cel mai simplu tip de aplicație va dura probabil aproximativ 2-3 luni pentru a se dezvolta, plus procesul de aprobare. Pe lângă estimarea pe care ați pregătit-o pe baza cercetărilor dvs., includeți cel puțin câteva săptămâni ca spațiu suplimentar, deoarece tocmai ați început.

#Întrebare #frecventă #Cum #învăț #să #dezvolt #aplicații #iOS

You may also like...