Întrebare frecventă: Cum pot primi mesaje de la iPhone pe Android?

De ce nu pot trimite mesaje de pe iPhone pe un telefon Android?

Asigurați-vă că sunteți conectat la o rețea de date celulare sau Wi-Fi. Accesați Setări > Mesaje și asigurați-vă că iMessage, Trimiteți ca SMS sau Mesaje MMS sunt activate (indiferent de metoda pe care încercați să o utilizați). Aflați despre diferitele tipuri de mesaje pe care le puteți trimite.

Puteți obține iMessage pe Android?

De obicei, nu puteți utiliza iMessage pe Android deoarece Apple folosește un sistem special de criptare end-to-end în iMessage care securizează mesajele de pe dispozitivul pe care sunt trimise, prin serverele Apple, către dispozitivul care le primește. … De aceea nu există nicio aplicație iMessage pentru Android disponibilă în magazinul Google Play.

Cum repar Android-ul meu care nu primește mesaje de la iPhone-uri?

Cum să remediați Androidii care nu primesc texte

 1. Verificați numerele blocate. …
 2. Verificați recepția. …
 3. Dezactivați modul Avion. …
 4. Reporniți telefonul. …
 5. Anulați înregistrarea iMessage. …
 6. Actualizați Android. …
 7. Actualizați aplicația dvs. de mesaje text preferată. …
 8. Goliți memoria cache a aplicației de text.

Cum îmi modific setările pentru mesajele text?

Setări de notificare mesaj text – Android™

 1. Din aplicația de mesagerie, atingeți pictograma Meniu.
 2. Atingeți setările „Setări” sau „Messagerie”.
 3. Dacă este cazul, atingeți „Notificări” sau „Setări de notificare”.
 4. Configurați următoarele opțiuni de notificare primită după preferință: …
 5. Configurați următoarele opțiuni de ton de apel:

De ce nu pot trimite mesaje pe Android?

Este posibil să fi introdus câteva cifre greșite sau un cod greșit care trimite mesajul către un număr inexistent. Verificați dacă operatorul dvs. acceptă mesaje SMS, MMS sau RCS. Verificați asta Mesaje este aplicația dvs. implicită de mesagerie text. Asigurați-vă că cartela SIM este introdusă corect în port.

De ce Samsung-ul meu nu primește mesaje de la iPhone-uri?

Dacă ați trecut recent de la iPhone la telefonul Samsung Galaxy, este posibil să aveți a uitat să dezactivez iMessage. Acesta ar putea fi motivul pentru care nu primiți SMS-uri pe telefonul dvs. Samsung, în special de la utilizatorii de iPhone. Practic, numărul tău este încă legat la iMessage. Deci, alți utilizatori de iPhone îți vor trimite un iMessage.

De ce nu pot trimite mesaje utilizatorilor care nu sunt iPhone?

Motivul pentru care nu puteți trimite utilizatorilor care nu sunt iPhone este că nu folosesc iMessage. Se pare că mesajele dvs. text obișnuite (sau SMS) nu funcționează și toate mesajele dvs. sunt trimise ca iMessage către alte iPhone-uri. Când încercați să trimiteți un mesaj către un alt telefon care nu folosește iMessage, acesta nu va trece.

Care este echivalentul iMessage pe Android?

Pentru a rezolva acest lucru, aplicația Google Messages include Google Chat – cunoscut și din punct de vedere tehnic, ca RCS Messaging – care are multe din aceleași avantaje pe care le are iMessage, inclusiv mesagerie criptată end-to-end, chat-uri de grup îmbunătățite, chitanțe de citire, indicatori de tastare și fotografii și videoclipuri la rezoluție completă.

Puteți grupa mesaje cu Android și iPhone?

Cum să trimiți texte de grup utilizatorilor iPhone de pe Android? Atâta timp cât setați corect setările MMS, poți trimite mesaje de grup oricăruia dintre prietenii tăi chiar dacă folosesc un iPhone sau un dispozitiv non-Android.

Poate Samsung să reacționeze la mesajele text?

Începeți cu reacții

Dacă utilizați Messages pentru web, puteți reacționa la mesaje numai dacă contul dvs. Messages este conectat la un dispozitiv Android cu RCS activat.

De ce noul meu telefon nu primește mesaje?

Deci, dacă aplicația ta de mesagerie Android nu funcționează, atunci tu trebuie să ștergeți memoria cache. Pasul 1: Deschideți Setări și accesați Aplicații. Găsiți aplicația Mesaje din listă și atingeți pentru a o deschide. … Odată ce memoria cache este golită, puteți șterge și datele dacă doriți și veți primi instantaneu mesajele text pe telefon.

De ce nu primesc toate mesajele text pe telefonul meu Android?

Remediați problemele la trimiterea sau primirea mesajelor

Asigurați-vă că aveți cea mai actualizată versiune de Messages. … Verificați dacă Messages este setat ca aplicație implicită de trimitere text. Aflați cum să vă schimbați aplicația prestabilită de mesaje text. Asigurați-vă că operatorul dvs. acceptă mesaje SMS, MMS sau RCS.

De ce nu ar fi livrat un mesaj text?

Numere nevalide

Acesta este cel mai frecvent motiv pentru care livrarea mesajelor text poate eșua. Dacă un mesaj text este trimis la un număr nevalid, acesta nu va fi livrat – similar cu introducerea unei adrese de e-mail incorecte, veți primi un răspuns de la operatorul de telefonie care vă va informa că numărul introdus este invalid.

#Întrebare #frecventă #Cum #pot #primi #mesaje #iPhone #Android

You may also like...