Întrebare frecventă: Cum șterg o parte dintr-o cale în Illustrator?

Cum ștergi o parte dintr-o linie în Illustrator?

Faceți clic și țineți apăsat instrumentul Cuțit din panoul Instrumente și selectați instrumentul Foarfece. Faceți clic în două locuri pe cercul interior, așa cum se arată. Selectați segmentul tăiat cu instrumentul de selecție și apăsați pe Delete pentru a-l elimina.

Cum șterg o parte dintr-o urmă de imagine în Illustrator?

Mai întâi, încărcați un proiect Illustrator și selectați instrumentul Eraser din panoul principal Instrumente (sau apăsați Shift+E). Faceți clic și trageți pe panoul de desen pentru a începe să ștergeți zonele din imagine. Dacă ștergeți un obiect și îl împărțiți în mai multe secțiuni, acesta va separa obiectele, astfel încât acestea să poată fi mutate și editate independent.
CSIntel71 подписчикПодписаться Path Eraser Tool în Adobe Illustrator

Cum editați căile în Illustrator?

Editați căile pe care le desenați

  1. Selectați punctele de ancorare. Selectați instrumentul de selecție directă și faceți clic pe o cale pentru a vedea punctele de ancorare ale acesteia. …
  2. Adăugați și eliminați puncte de ancorare. …
  3. Convertiți punctele între colț și neted. …
  4. Adăugați sau eliminați mânerele de direcție cu instrumentul Punct de ancorare. …
  5. Editați cu instrumentul Curbură.

30.01.2019

Cum ștergeți un obiect în Illustrator?

Ștergeți obiecte sau straturi

Selectați obiectele și apoi apăsați Backspace (Windows) sau Delete. Selectați obiectele și apoi alegeți Editare > Ștergeți sau Editați > Decupați.

Cum șterg o parte dintr-o urmă de imagine?

Selectați instrumentul de șters standard de pe panoul de instrumente. Faceți clic și țineți apăsată pe radiera pentru a selecta fie foarfecele, fie instrumentul cuțit, care decupează sau decupează zone întregi ale unei imagini. Radiera este un instrument de desen gratuit care vă oferă control manual asupra a ceea ce trebuie să ștergeți și să eliminați.

Cum fac parte dintr-o imagine transparentă în Illustrator?

Selectați un obiect sau un grup (sau vizați un strat în panoul Straturi). Pentru a modifica opacitatea unei umpleri sau a unei linii, selectați obiectul, apoi selectați umplerea sau conturul în panoul Aspect. Setați opțiunea Opacitate în panoul Transparență sau panoul de control.

De ce instrumentul meu de șters pictează în Illustrator?

Acest lucru se întâmplă atunci când stratul pe care încercați să îl aplicați radiera nu este convertit în obiect inteligent. – Ștergeți după pofta inimii. Sper ca asta ajuta. Încercați să dezactivați „Ștergerea în istorie” .. asta mi-a rezolvat problema.

Care dintre următoarele instrumente va tăia o cale în două căi diferite?

Instrumentul Foarfece desparte o cale, un cadru grafic sau un cadru de text gol într-un punct de ancorare sau de-a lungul unui segment. Faceți clic și țineți apăsat pe instrumentul Eraser ( ) pentru a vedea și alegeți instrumentul Foarfece ( ). Faceți clic pe calea în care doriți să o împărțiți. Când împărțiți calea, sunt create două puncte finale.

Ce instrumente pot fi folosite pentru a combina forme?

Utilizați instrumentul Pensula blob pentru a edita forme umplute pe care le puteți intersecta și îmbina cu alte forme de aceeași culoare sau pentru a crea lucrări de artă de la zero.

Cum netezi o cale în Illustrator?

Folosind instrumentul Smooth

  1. Mâzgăliți sau desenați o cale accidentată cu pensula sau creionul.
  2. Păstrați calea selectată și selectați instrumentul neted.
  3. Faceți clic, apoi trageți instrumentul neted pe calea selectată.
  4. Repetați pașii până când obțineți rezultatul dorit.

3.12.2018

Cum editați căile?

Pentru a edita o cale, urmați acești pași: Dacă nu puteți vedea calea pe care doriți să o editați, selectați calea în panoul Căi. Această selecție activează calea. Pentru a vedea punctele de ancorare individuale, astfel încât să le puteți edita, selectați instrumentul Selecție directă (săgeata albă) și apoi faceți clic oriunde de-a lungul căii.

Cum mutați orientarea în Illustrator?

Pentru a roti obiectul în jurul punctului său central, trageți cu o mișcare circulară oriunde în fereastra documentului. Pentru a roti obiectul în jurul unui alt punct de referință, faceți clic o dată oriunde în fereastra documentului pentru a repoziționa punctul de referință.

#Întrebare #frecventă #Cum #șterg #parte #dintro #cale #în #Illustrator

You may also like...