Întrebarea dvs.: Cum fac o captură de ecran în software-ul Windows 7?

Când utilizați Windows 7, apăsați mai întâi tasta Esc înainte de a deschide meniul. Apăsați tastele Ctrl + PrtSc. Aceasta captează întregul ecran, inclusiv meniul deschis. Selectați săgeata derulantă adiacentă modului de tăiere și selectați „Decupare în fereastră”.

Cum fac o captură de ecran cu Windows 7?

Cum să faceți și să imprimați o captură de ecran cu Windows 7

  1. Deschideți Instrumentul de tăiere. Apăsați Esc și apoi deschideți meniul pe care doriți să îl capturați.
  2. Apăsați Ctrl+Print Scrn.
  3. Faceți clic pe săgeata de lângă Nou și selectați Formă liberă, Dreptunghiulară, Fereastră sau Ecran complet.
  4. Luați o bucată din meniu.

Cum faci o captură de ecran pe Windows 7 și o salvezi automat?

Apăsarea simultană a tastei Windows și Imprimare ecran va captura întregul ecran. Această imagine va fi salvată automat în un dosar Captură de ecran în interiorul bibliotecii de imagini.

Cum faci o captură de ecran pe Windows 7 fără instrument de tăiere?

Windows + PrtScr

Dacă nu sunteți dispus să utilizați un program suplimentar de editare a imaginilor pentru a salva o captură de ecran, vă va plăcea această comandă rapidă. Pur și simplu, apăsați împreună tastele Windows + PrtScr și captura de ecran va fi salvată automat ca fișier pe hard disk.

Este disponibilă captura de ecran în Windows 7?

Capturi pe ecran complet (Windows 10, 8 și 7)

Indiferent de versiunea de Windows pe care o aveți, faceți o captură de ecran a întregului desktop apăsând PrtScnPrint Screen sau, pe unele laptopuri, Fn+Prnt Scrn.

Unde se salvează ecranul de imprimare în Windows 7?

Ecranul este capturat și salvat în folderul „Capturi de ecran” din biblioteca de imagini. Metoda 2: Dacă există o tastă PrtScn pe coperta tipului dvs., puteți face o captură de ecran apăsând și menținând apăsată tasta Windows și apăsând tasta PrtScn.

Cum fac o captură de ecran pe computerul meu Windows?

Apăsați tastele Ctrl + PrtScn. Întregul ecran se schimbă în gri, inclusiv meniul deschis. Selectați Modul sau, în versiunile anterioare de Windows, selectați săgeata de lângă butonul Nou. Selectați tipul de snip dorit, apoi selectați zona din captura de ecran pe care doriți să o capturați.

Ce este butonul PrtScn?

Captură de ecran (deseori abreviat Print Scrn, Prnt Scrn, Prt Scrn, Prt Scn, Prt Scr, Prt Sc sau Pr Sc) este o tastă prezentă pe majoritatea tastaturii PC. De obicei, este situat în aceeași secțiune cu tasta de pauză și tasta de blocare a derulării. Ecranul de imprimare poate partaja aceeași cheie ca și cererea de sistem.

Cum fac o captură de ecran pe laptopul meu HP Windows 7?

Cum să faci o captură de ecran pe un laptop HP

  1. Apăsați tasta Windows și Print Screen în același timp pentru a captura întregul ecran. …
  2. Deschideți un program de editare a imaginilor (Microsoft Paint, GIMP, Photoshop și PaintShop Pro vor funcționa toate).
  3. Deschideți o nouă imagine și apăsați CTRL + V pentru a lipi captura de ecran.

De ce ecranul meu de imprimare nu funcționează Windows 7?

Verificați în partea dreaptă sus a tastaturii pentru tasta F Lock, ceea ce vă poate împiedica să utilizați tasta de imprimare a ecranului. Tasta F LOCK comută între tastele funcționale alternative. O tastă funcțională alternativă este o tastă care are două comenzi posibile, în funcție de starea tastei de comutare F LOCK.

Care este comanda rapidă la captură de ecran pe Windows?

Alt + Imprimare ecran

Pentru a face o captură de ecran rapidă a ferestrei active, utilizați comanda rapidă de la tastatură Alt + PrtScn. Aceasta va deschide fereastra activă în prezent și va copia captura de ecran în clipboard. Va trebui să deschideți fotografia într-un editor de imagini pentru a o salva.

Cum încep instrumentul de tăiere?

Pentru a deschide Instrumentul Snipping, apăsați tasta Start, tastați instrument de tăiere, apoi apăsați Enter. (Nu există nicio comandă rapidă de la tastatură pentru a deschide Instrumentul de decupare.) Pentru a alege tipul de decupare dorit, apăsați tastele Alt + M și apoi utilizați tastele săgeți pentru a alege Formă liberă, Dreptunghiulară, Fereastră sau Snip pe ecran complet, apoi apăsați Introduce.

#Întrebarea #dvs #Cum #fac #captură #ecran #în #softwareul #Windows

You may also like...