Întrebarea dvs.: Cum repar o aplicație Android care nu răspunde?

De ce aplicațiile mele nu răspund Android?

Cel mai simplu mod de a remedia o aplicație care se blochează pe smartphone-ul tău Android este pur și simplu opriți-l forțat și deschideți-l din nou. Pentru a face acest lucru, accesați Setări -> Aplicații și selectați aplicația care se blochează în continuare. Atingeți numele aplicației și apoi apăsați pe „Forțare oprire”. Acum încercați să deschideți din nou aplicația și vedeți dacă funcționează bine.

De ce unele dintre aplicațiile mele nu mai funcționează?

Fișiere cache sunt sursa principală de erori și probleme în funcționarea aplicațiilor, prin ștergerea memoriei cache se poate rezolva majoritatea problemelor asociate cu aplicațiile. Pentru a șterge memoria cache, accesați Setări > Aplicație > Gestionați aplicațiile > Selectați filele „Toate”, selectați aplicația care a produs eroarea și apoi atingeți Ștergeți memoria cache și datele.

Cum repar o aplicație Android care spune că s-a oprit?

Remediați eroarea Din păcate, aplicația sa oprit pe Android

  1. Reporniți telefonul.
  2. Oprirea forțată a aplicației.
  3. Actualizați aplicația.
  4. Ștergeți memoria cache a aplicației și datele.
  5. Dezinstalați actualizarea Android System WebView.
  6. Sincronizați-vă telefonul cu serverele Google.
  7. Dezinstalați și reinstalați aplicația.
  8. Câteva sfaturi bonus.

Ce înseamnă aplicația care nu răspunde?

ANR (Aplicația nu răspunde) este o stare în care aplicația este înghețată și nu răspunde la niciun gest sau desen al utilizatorului. Spre deosebire de gesturile care nu răspund, care sunt atribuite unei decizii de proiectare (de exemplu, o imagine care arată în mod eronat ca un buton care poate fi apăsat), ANR-urile apar de obicei din cauza codului care rulează îndelungat care îngheață „firul UI”.

Ce să faci dacă o aplicație nu răspunde?

Aflați cum să vă verificați versiunea Android.

  1. Pasul 1: Reporniți și actualizați. Reporniți telefonul. Important: setările pot varia în funcție de telefon. Pentru mai multe informații, contactați producătorul dispozitivului dvs. …
  2. Pasul 2: Verificați dacă există o problemă mai mare a aplicației. Oprirea forțată a aplicației. De obicei, puteți forța oprirea unei aplicații prin aplicația Setări a telefonului.

De ce aplicațiile mele se închid automat Android?

Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când datele tale Wi-Fi sau celulare sunt lente sau instabile, iar aplicațiile tind să funcționeze defectuos. Un alt motiv pentru problema de blocare a aplicațiilor Android este lipsa spațiului de stocare în dispozitiv. Acest lucru se întâmplă atunci când supraîncărcați memoria internă a dispozitivului și cu aplicații grele.

De ce nu funcționează aplicația mea bancară?

Există diferite moduri de a ștergeți memoria cache a dispozitivului care poate fi motivul pentru care aplicația dvs. bancară nu funcționează. Puteți instala o aplicație de optimizare mobilă pentru a elimina memoria cache a aplicației și pentru a îmbunătăți performanța dispozitivului. De asemenea, puteți șterge memoria cache a aplicațiilor din meniul de setări a dispozitivului.

Cum repar aplicațiile care se blochează pe Samsung Galaxy?

Merge la Setări > Aplicații/Manager aplicație. Selectați aplicația cu care aveți probleme. Atingeți Ștergeți datele și Goliți memoria cache.

Ce face oprirea forțată unei aplicații?

S-ar putea să nu mai răspundă la anumite evenimente, s-ar putea bloca într-un fel de buclă sau ar putea începe să facă lucruri imprevizibile. În astfel de cazuri, este posibil ca aplicația să fie oprită și apoi repornită. Pentru asta este Force Stop, asta practic, oprește procesul Linux pentru aplicație și curăță mizeria!

De ce se blochează toate aplicațiile mele Samsung?

Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când datele tale Wi-Fi sau celulare sunt lente sau instabile, ceea ce provoacă funcționarea defectuoasă a aplicațiilor. Un alt motiv pentru blocarea aplicațiilor Android poate fi lipsa spațiului de stocare în dispozitiv. Acest lucru se poate întâmpla atunci când supraîncărcați memoria internă a dispozitivului cu aplicații grele.

#Întrebarea #dvs #Cum #repar #aplicație #Android #care #răspunde

You may also like...