Întrebarea dvs.: PyInstaller funcționează pe Linux?

PyInstaller acceptă crearea de executabile pentru Windows, Linux și macOS, dar nu poate să compileze încrucișat. … Deci, pentru a distribui executabile pentru mai multe tipuri de sisteme de operare, veți avea nevoie de o mașină de compilare pentru fiecare sistem de operare acceptat.

Cum rulez PyInstaller pe Linux?

„Cum se rulează pyinstaller în linux” Răspuns cod

 1. pip install pyinstaller.
 2. cd în directorul de fișiere din linia de comandă.
 3. pyinstalează programul tău. py.

PyInstaller funcționează pe Ubuntu?

Cu alte cuvinte, PyInstaller funcționează pe platforme, prin faptul că îl puteți rula pe Linux, Windows, macOS și alte sisteme, dar pachetul rezultat este special pentru o arhitectură. De asemenea, înseamnă că trebuie să fii puțin atent când folosești PyInstaller pe un computer care are mai multe versiuni Python instalate.

PyInstaller EXE necesită Python?

Pentru utilizatorii dvs., aplicația este autonomă. ei nu este nevoie să instalați vreo versiune anume de Python sau orice module. Nu trebuie să aibă instalat Python deloc. Ieșirea PyInstaller este specifică sistemului de operare activ și versiunii active de Python.

Care este mai bun PyInstaller sau py2exe?

În PyInstaller este ușor să creați un exe, Implicit, ambele creează o grămadă de exe și dll-uri. În py2exe este mai ușor să încorporați fișierul manifest în exe, util pentru rularea ca mod administrator în Windows Vista și nu numai. Pyinstaller este modular și are o caracteristică de cârlige pentru a include fișiere în versiunea care vă place.

De ce nu funcționează PyInstaller?

Cel mai frecvent motiv pentru care un pachet PyInstaller eșuează este că PyInstaller nu a reușit să grupeze un fișier necesar. Astfel de fișiere lipsă se încadrează în câteva categorii: Importuri ascunse sau lipsă: Uneori, PyInstaller nu poate detecta importul unui pachet sau bibliotecă, de obicei pentru că este importat dinamic.

Ce sunt fișierele executabile Linux?

Un fișier executabil, numit și executabil sau binar, este forma gata de rulare (adică executabilă) a unui program. … Fișierele executabile sunt de obicei stocate într-unul dintre mai multe directoare standard de pe unitatea de disc (HDD) pe sisteme de operare asemănătoare Unix, inclusiv /bin, /sbin, /usr/bin, /usr/sbin și /usr/local/bin .

Cum instalez o anumită versiune de PyInstaller?

Este deosebit de ușor să utilizați pip-Win pentru a instala PyInstaller împreună cu versiunea corectă a PyWin32.

Odată ce este instalat, pentru a utiliza PyInstaller,

 1. Porniți pip-Win.
 2. În câmpul Command introduceți venv pyi-env-name.
 3. Faceți clic pe Run.

Compilează Python în exe?

Da, este posibil să compilați scripturi Python în executabile autonome. PyInstaller poate fi folosit pentru a converti programele Python în executabile autonome, sub Windows, Linux, Mac OS X, FreeBSD, Solaris și AIX.

PyInstaller este malware?

Un grup de cercetători de la Universitatea din Pireu din Grecia a spus că PyInstaller, un instrument menit să transforme codul Python în aplicații independente, este capabil să creeze încărcături utile de malware care sunt capabili să treacă peste multe dintre cele mai utilizate programe antivirus și să își pună în funcțiune codul rău intenționat…

Cum rulez Python PyInstaller?

Pași pentru a crea un executabil din scriptul Python folosind Pyinstaller

 1. Pasul 1: Adăugați Python la Calea Windows. …
 2. Pasul 2: Deschideți linia de comandă Windows. …
 3. Pasul 3: Instalați pachetul Pyinstaller. …
 4. Pasul 4: Salvați scriptul Python. …
 5. Pasul 5: Creați executabilul folosind Pyinstaller. …
 6. Pasul 6: Rulați executabilul.

Cum îmi protejez codul Python?

Cea mai bună soluție la această vulnerabilitate este să criptați codul sursă Python. Criptarea codului sursă Python este o metodă de „obfuscare Python”, care are scopul de a stoca codul sursă original într-o formă care nu poate fi citită de oameni.

Cum rulez un fișier auto py în exe?

Realizarea unui fișier executabil cu auto-py-to-exe

 1. Instalarea cu pip. …
 2. Rulează auto-py-to-exe. …
 3. Pasul 1: Adăugați locația scriptului. …
 4. Pasul 2: Alegerea „Un director” sau „Un fișier”…
 5. Alegerea „Basat pe consolă” sau „Basat pe fereastră”…
 6. Pasul 4: Opțiuni avansate (de exemplu, directorul de ieșire, importuri suplimentare)…
 7. Pasul 5: Convertiți fișierul.

#Întrebarea #dvs #PyInstaller #funcționează #Linux

You may also like...