Întrebarea ta: Cum pui GIF-urile pe Discord?

Găsiți pur și simplu GIF-ul preferat pe un site web precum GIPHY și fie copiați și lipiți linkul asociat într-un canal de text, fie salvați-l pe desktop. Dacă alegeți pe cel din urmă, puteți încărca GIF-ul pe Discord făcând clic pe butonul + din partea stângă a casetei de chat, apoi făcând clic pe „Încărcați un fișier”.

wrigtix354 подписчикаПодписатьсяcum să încarci gif-uri în discord fără a afișa linkul

De ce gif-urile mele nu funcționează pe Discord?

Ei bine, Discord acceptă toate Gif-urile posibile pe care ați dori să le utilizați, dar există o problemă cu care va trebui să vă confruntați dacă Gif-ul pe care încercați să îl încărcați este prea mare în dimensiune. Trebuie să vă asigurați că utilizați niște Gif de dimensiuni medii, iar asta va funcționa perfect.

GIF-urile funcționează discord?

Discord acceptă GIF-uri de pe majoritatea site-urilor web. Găsiți pur și simplu GIF-ul preferat pe un site web precum GIPHY și fie copiați și lipiți linkul asociat într-un canal de text, fie salvați-l pe desktop.

Poți posta GIF în discord?

Prima modalitate de a încărca o imagine în Discord este atât de simplă – trageți o imagine sau GIF dintr-o altă sursă și plasați-o în fereastra Discord. Acest lucru se poate face în browser sau în aplicația desktop!

De ce unele GIF-uri nu funcționează?

Dispozitivele Android nu au suport încorporat pentru GIF animate, ceea ce face ca GIF-urile să se încarce mai lent pe unele telefoane Android decât pe alte sisteme de operare.

Cât de lungă poate fi un GIF PFP discord?

NOTĂ: Limita actuală a dimensiunii fișierului pentru PFP este de 10,24 MB, ceea ce înseamnă că orice avatare GIF ar trebui să aibă în general mai puțin de o secundă și să aibă un fundal alb mai degrabă decât unul transparent.

De ce nu funcționează GIF-urile pe iPhone?

Dezactivați funcția de reducere a mișcării. Primul sfat comun pentru a rezolva GIF-urile care nu funcționează pe iPhone este să dezactivați funcția Reduce Motion. Această funcție este concepută pentru a limita mișcarea ecranului și pentru a salva durata de viață a bateriei telefonului dvs. Cu toate acestea, în mod normal reduce unele funcții, cum ar fi limitarea GIF-urilor animate.

Cum pot transforma un videoclip într-un GIF?

Cum se creează GIF-uri animate pe Android

  1. Pasul 1: Apăsați fie butonul Selectați videoclip, fie butonul Înregistrare video. …
  2. Pasul 2: Alegeți secțiunea videoclipului pe care doriți să o transformați într-un GIF animat. …
  3. Pasul 3: selectați cadrele din videoclipul pe care doriți să-l utilizați.

13.01.2012

Cum convertesc GIF în mp4?

Cum se transformă GIF în MP4

  1. Încărcați fișiere gif Selectați fișiere din computer, Google Drive, Dropbox, URL sau trăgându-le pe pagină.
  2. Alegeți „la mp4” Alegeți mp4 sau orice alt format de care aveți nevoie ca rezultat (mai mult de 200 de formate acceptate)
  3. Descărcați-vă mp4.

Puteți decupa un GIF?

Cum să decupați GIF-urile online. … Încărcați un GIF de pe iPhone, Android, PC sau tabletă, inserați un link sau utilizați fila de căutare de imagini pentru a începe. Selectați dimensiunea recoltei dvs. Faceți clic pe instrumentul de decupare și alegeți una dintre selecțiile presetate pentru Instagram, Facebook, Linkedin și multe altele.

#Întrebarea #Cum #pui #GIFurile #Discord

You may also like...