Poate iOS 14 beta să vă distrugă telefonul?

Telefonul dvs. se poate încinge sau bateria se descarcă mai repede decât de obicei. De asemenea, erorile pot face software-ul iOS beta mai puțin sigur. Hackerii pot exploata lacune și securitate pentru a instala programe malware sau pentru a fura date personale. Și de aceea Apple recomandă insistent ca nimeni să nu instaleze iOS beta pe iPhone-ul său „principal”.

iOS 14 beta îmi va distruge telefonul?

Instalarea actualizării iOS 14 beta este sigur de utilizat. Dar, avertizăm că iOS 14 Public Beta poate avea unele erori pentru unii utilizatori. Cu toate acestea, până acum, versiunea beta publică este stabilă și vă puteți aștepta la actualizări în fiecare săptămână. Este mai bine să faceți o copie de rezervă a telefonului înainte de a-l instala.

iOS 14 beta este prost?

iOS 14 de la Apple beta creează probleme pentru testeri. Unele dintre aceste probleme sunt minore, altele sunt mult mai problematice. … Este un software neterminat, iar software-ul Apple pre-lansare este întotdeauna afectat de o varietate de erori și probleme de performanță.

Ce se întâmplă dacă șterg iOS 14 beta?

Atingeți Eliminați profilul. Dacă vi se cere, introduceți parola dispozitivului, apoi atingeți Eliminați. Odată ce profilul este șters, dispozitivul dvs. iOS nu va mai primi beta publice iOS. Când următoarea versiune comercială a iOS este lansată, o puteți instala din Actualizare software.

Este sigur să descărcați iOS 14?

Per total, iOS 14 a fost relativ stabil și nu a văzut multe erori sau probleme de performanță în perioada beta. Cu toate acestea, dacă doriți să jucați în siguranță, ar putea merita să așteptați cateva zile sau până la aproximativ o săptămână înainte de a instala iOS 14. Anul trecut, cu iOS 13, Apple a lansat atât iOS 13.1, cât și iOS 13.1.

Ce ar trebui să dezactivez pe iOS 14?

9 Setări iOS 14 pe care ar trebui să le dezactivați chiar acum

 • Dezactivați Preîncărcare Top Hit. …
 • Verificați Setări importante de confidențialitate. …
 • Servicii de localizare. …
 • Servicii de sistem neesențiale. …
 • Locații semnificative. …
 • Îmbunătățirea produsului. …
 • Analize și îmbunătățiri. …
 • Publicitate Apple personalizată.

iOS 14 îți distruge bateria?

Problemele bateriei iPhone sub iOS 14 – chiar și cea mai recentă versiune iOS 14.1 – continuă să provoace dureri de cap. … Problema de descărcare a bateriei este atât de gravă încât este vizibilă pe iPhone-urile Pro Max cu baterii mari.

Este iPhone-ul beta sigur?

Software-ul public beta este confidențial? da, software-ul public beta este informații confidențiale Apple. Nu instalați software-ul public beta pe niciun sistem pe care nu le controlați direct sau pe care le partajați altora.

Există probleme cu iOS 14?

Ieșit din poartă, iOS 14 a avut o parte echitabilă de erori. Au fost probleme de performanță, probleme de baterie, interfața cu utilizatorul întârziebâlbâieli de la tastatură, blocări, erori ale aplicațiilor și o grămadă de probleme de conectivitate Wi-Fi și Bluetooth.

Ar trebui să instalez iOS 14 beta?

Telefonul dvs. se poate încinge sau bateria se descarcă mai repede decât de obicei. De asemenea, erorile pot face software-ul iOS beta mai puțin sigur. Hackerii pot exploata lacune și securitate pentru a instala programe malware sau pentru a fura date personale. Și de aceea Apple recomandă insistent ca nimeni să nu instaleze iOS beta pe iPhone-ul său „principal”..

Cum raportez probleme cu iOS 14 beta?

Cum să înregistrați rapoarte de eroare pentru iOS și iPadOS 14

 1. Deschideți Feedback Assistant.
 2. Conectați-vă cu ID-ul Apple dacă nu ați făcut-o deja.
 3. Atingeți butonul de redactare din partea de jos a ecranului pentru a crea un nou raport.
 4. Selectați platforma pentru care raportați.
 5. Completați formularul, descriind bug-ul cât mai bine puteți.

#Poate #iOS #beta #să #vă #distrugă #telefonul

You may also like...