Puteți actualiza la iOS 13 fără WiFi?

DA! Dacă nu aveți o conexiune Wi-Fi adecvată sau nu aveți deloc un Wi-Fi pentru a actualiza iPhone-ul la cea mai recentă versiune iOS 15/14/13/12, nu vă deranjați, cu siguranță îl puteți actualiza pe dispozitivul dvs. fără Wi-Fi. Cu toate acestea, rețineți că veți avea nevoie de altă conexiune la internet decât Wi-Fi pentru un proces de actualizare.

Visând la o femeie îmbrăcată î...
Visând la o femeie îmbrăcată în negru
Puteți actualiza iOS 13 folosind date celulare?

Puteți actualiza iOS 13 folosind datele de pe telefonul mobil

Deoarece aveți nevoie de conexiune la internet pentru a vă actualiza iOS 12/13, puteți folosiți datele dvs. celulare în locul WiFi. … Mai mult, verificați din nou bateria telefonului dvs., deoarece nu ar trebui să fie mai mică de 50% dacă doriți să instalați actualizarea.

iOS poate fi actualizat fără WiFi?

Aveți nevoie de o conexiune la internet pentru a actualiza iOS. Timpul necesar pentru descărcarea actualizării variază în funcție de dimensiunea actualizării și de viteza dvs. de internet. Puteți folosi dispozitivul în mod normal în timp ce descărcați actualizarea iOS, iar iOS vă va anunța când îl puteți instala.

Cum actualizez iOS cu date celulare?

Până în prezent, nu există o modalitate cunoscută de a actualiza iOS prin intermediul datelor celulare, conform cerințelor Apple. Singura modalitate de a actualiza iOS over-the-air este să conectați-vă la o rețea WiFi sau pentru a vă conecta prin USB și iTunes pentru non-OTA.

Puteți face actualizarea iOS 14 fără WiFi?

Pentru a obține actualizarea iOS fără a utiliza o conexiune WiFi, dvs trebuie să creați mai întâi un hotspot de pe iPhone. Procedând astfel, veți putea folosi conexiunea de date de pe dispozitiv pentru a vă conecta la web pe Mac.

Cum descarc o actualizare de software fără WIFI?

Deschideți meniul „Jocurile și aplicațiile mele“ Veți vedea cuvintele „Actualizare profil Lângă aplicațiile pentru care este disponibilă o actualizare. Dacă nu este scris nimic, înseamnă că nu există nicio actualizare disponibilă. Apăsați pe „Actualizare” pentru a instala cea mai recentă versiune a acestei aplicații fără a utiliza wifi.

Pot să actualizez iOS 14 folosind date mobile?

Pentru a descărca iOS 14 utilizând date mobile (sau date celulare), urmați acești pași: Creați a Hotspot de pe iPhone-ul tău – în acest fel, puteți utiliza conexiunea de date de pe iPhone pentru a vă conecta la web pe Mac. Acum deschide iTunes și conectează-ți iPhone-ul. … Executați opțiunile pentru a descărca și instala iOS 14.

Cum îmi pot actualiza iPhone 12 fără WIFI?

iPhone 12: Descărcați actualizări iOS prin 5G (fără Wi-Fi)

Merge la Setări > Cellular > Opțiuni de date celulare, și bifați opțiunea care spune „Permiteți mai multe date pe 5G”. După ce ați configurat acest lucru, veți putea descărca actualizări iOS în timp ce sunteți conectat la 5G.

Ce se întâmplă dacă iPhone-ul nu este actualizat?

Vor mai funcționa aplicațiile mele dacă nu fac actualizarea? Ca regulă generală, iPhone-ul și aplicațiile principale ar trebui să funcționeze în continuare bine, chiar dacă nu faci actualizarea. … În schimb, actualizarea iPhone-ului la cel mai recent iOS ar putea face ca aplicațiile să nu mai funcționeze. Dacă se întâmplă acest lucru, poate fi necesar să vă actualizați și aplicațiile.

Ce va primi iOS 14?

iOS 14 este compatibil cu aceste dispozitive.

 • iPhone 12.
 • iPhone 12 mini.
 • iPhone 12 Pro.
 • iPhone 12 Pro Max.
 • iPhone 11.
 • iPhone 11 Pro.
 • iPhone 11 Pro Max.
 • iPhone XS.

De ce nu pot actualiza iOS prin mobil?

Dacă aveți un Apple Store în apropiere, îl puteți duce acolo și Apple ar putea să actualizeze pentru dvs. Într-un astfel de caz, singurele opțiuni sunt wi-fi sau iTunes cu un computer. Dacă nu aveți niciuna dintre aceste opțiuni, trebuie contactați contractorul dvs. de telefonie mobilă. Furnizorii de telefonie mobilă nu distribuie actualizări Apple iDevice.

Cum descarc iOS folosind date mobile?

Cum să descărcați aplicația de orice dimensiune prin telefon mobil cu iPhone pe iOS 13

 1. Dacă nu vă faceți griji să depășiți o limită de date, accesați Setări.
 2. Glisați în jos și atingeți iTunes și App Store.
 3. Sub Date celulare, alegeți Descărcări de aplicații.
 4. Selectați Permite întotdeauna.

Cum îmi pot schimba actualizarea software-ului de la WIFI la date mobile?

Vă pot recomanda să urmați acești pași pentru a seta să utilizați datele mobile atunci când wifi nu este conectat.

 1. Accesați Setări >>
 2. Căutați „Wifi” în bara de căutare a setărilor >> atingeți wifi.
 3. Atingeți setările avansate, apoi comutați pe „Comutați automat la date mobile” (utilizați datele mobile atunci când wi-fi nu are acces la internet.)
 4. Activați această opțiune.

Cum actualizez iTunes la iOS 14?

Folosind iTunes, puteți actualiza software-ul de pe iPhone, iPad sau iPod.

 1. Conectați-vă dispozitivul la computer. …
 2. În aplicația iTunes de pe computer, faceți clic pe butonul Dispozitiv din partea stângă sus a ferestrei iTunes.
 3. Faceți clic pe Rezumat.
 4. Faceți clic pe Verificați actualizarea.
 5. Pentru a instala o actualizare disponibilă, faceți clic pe Actualizare.

Care este cea mai recentă versiune de iOS?

Obțineți cele mai recente actualizări de software de la Apple

Cea mai recentă versiune de iOS și iPadOS este 14.7.1. Aflați cum să actualizați software-ul pe iPhone, iPad sau iPod touch. Cea mai recentă versiune de macOS este 11.5.2. Aflați cum să actualizați software-ul pe Mac și cum să permiteți actualizări importante de fundal.

#Puteți #actualiza #iOS #fără #WiFi

You may also like...