Puteți completa automat procrea?

Folosind instrumentul găleată de vopsea de la Procreate, puteți completa o formă cu o culoare. Vă amintiți instrumentul de selectare a culorilor din colțul din dreapta sus? Atingeți și țineți apăsat pe acel cerc cu Apple Pencil, stiloul sau degetul. Apoi trageți culoarea în forma pe care doriți să o completați și eliberați.

De ce scăderea mea de culoare pe procreate nu funcționează?

Porniți un ColorDrop, dar țineți degetul pe pânză până când apare bara Prag. Trageți degetul spre stânga pentru a ajusta pragul în jos, iar acest lucru va limita limitele ColorDrop. Asigurați-vă că aveți cel mai recent manual Procreate – Pragul este acoperit la pagina 112.

Cum colorați peste linii în procreate?

Pentru a colora în interiorul liniilor cu Procreate, utilizați ColorDrop pentru a vă completa forma cu alb. Activați Alpha Lock pentru acel strat, ceea ce vă va împiedica să colorați în afara liniilor acelei forme. O altă metodă este să utilizați instrumentul de selecție automată, făcând clic pe forma pe care doriți să o colorați.

De ce nu funcționează procrearea?

Încercați mai întâi să ștergeți Procreate și alte aplicații deschise din multitasking, apoi opriți și reporniți iPad-ul. Dacă acest lucru nu ajută, încercați o repornire completă, ținând apăsate butoanele Acasă și Blocare împreună până când ecranul se întunecă, apoi așteptați câteva momente înainte de a porni iPad-ul din nou.

Ce procreează masca de tăiere?

Când activați o mască de tăiere, aceasta fixează stratul activ de stratul de sub acesta. Vizibilitatea stratului decupat controlează conținutul și transparența stratului părinte de mai jos. Dacă stratul selectat este stratul de jos din panoul Straturi, opțiunea Mască de tăiere nu este disponibilă.

De ce blocarea mea alfa nu funcționează în procreate?

Cu blocarea alfa, opacitatea pixelilor este blocată, astfel încât să nu îi puteți face mai puțin transparenți, dacă acest lucru are sens. De asemenea, asigurați-vă că modul de amestecare a stratului nu a fost modificat. Încercați să publicați o captură de ecran cu meniul de straturi deschis, astfel încât să vedem cum să vă ajutăm.

#Puteți #completa #automat #procrea

You may also like...