Răspuns rapid: Ce se întâmplă dacă șterg fișierele iOS de pe Mac-ul meu?

Sunt folosite pentru a vă restaura iDevice-ul fără a fi nevoie de o descărcare dacă nu a existat o nouă actualizare pentru iOS. Dacă ștergeți aceste fișiere și mai târziu trebuie să vă restaurați iPhone-ul, iTunes se va actualiza la cea mai nouă versiune iOS prin încărcarea fișierului de instalare corespunzător.

Pot șterge fișierele iOS de pe Mac?

Căutați și distrugeți vechile copii de siguranță iOS

Faceți clic pe butonul Gestionare și apoi faceți clic pe Fișiere iOS în panoul din stânga pentru a vizualiza fișierele de rezervă iOS locale pe care le-ați stocat pe Mac. Dacă nu mai aveți nevoie de ele, evidențiați-le și faceți clic pe butonul Ștergere (și apoi Șterge din nou pentru a confirma intenția de a șterge definitiv fișierul).

Ce înseamnă fișierele iOS pe stocarea Mac?

Ce sunt fișierele iOS pe Mac? Veți vedea fișierele iOS pe Mac dacă ați făcut vreodată o copie de rezervă a unui dispozitiv iOS pe computer. Acestea conțin toate datele dumneavoastră prețioase (contacte, fotografii, date din aplicație și multe altele), așa că ar trebui să fii atent la ceea ce faci cu ele.

Ce se întâmplă dacă ștergi backupul iPhone pe Mac?

Backup-ul iCloud este conceput pentru a restabili complet iPhone-ul, dar ar salva doar datele necesare, cum ar fi Setările iPhone și majoritatea datelor locale. Dacă ștergeți backupul iCloud, fotografiile, mesajele și alte date din aplicație vor fi eliminate definitiv. Fișierele dvs. muzicale, filmele și aplicațiile în sine nu sunt în copiile de rezervă iCloud.

Este sigur să ștergeți vechile backup-uri iOS?

Este sigur să ștergeți copiile de rezervă vechi? Se vor șterge orice date? Da, este sigur, dar veți șterge datele din acele copii de rezervă. Dacă doriți să vă restaurați dispozitivul dintr-o copie de rezervă, atunci nu ați putea face acest lucru dacă este șters.

Cum șterg fișierele inutile de pe Mac-ul meu?

Alegeți meniul Apple > Despre acest Mac, faceți clic pe Stocare, apoi faceți clic pe Gestionare. Faceți clic pe o categorie din bara laterală: Aplicații, Muzică, TV, Mesaje și Cărți: Aceste categorii listează fișierele individual. Pentru a șterge un articol, selectați fișierul, apoi faceți clic pe Ștergere.

Cum ștergi definitiv fișierele de pe un Mac?

După ce îl selectați în Finder, utilizați oricare dintre aceste metode pentru a șterge definitiv un fișier de pe un Mac fără a-l trimite mai întâi la Coș de gunoi:

 1. Țineți apăsată tasta Opțiune și accesați Fișier > Ștergeți imediat din bara de meniu.
 2. Apăsați Opțiune + Comandă (⌘) + Ștergere.

Cum șterg vechile copii de siguranță iOS de pe Mac-ul meu?

În iTunes, alegeți Preferințe, apoi faceți clic pe Dispozitive. De aici, puteți face clic dreapta pe backup-ul dorit, apoi alegeți Ștergere sau Arhivare. Faceți clic pe OK când ați terminat. Faceți clic pe Delete Backupapoi confirmați.

Este în regulă să ștergeți vechile copii de rezervă ale Time Machine?

Ștergeți copiile de rezervă vechi

Nu. Habar n-ai ce vei șterge și probabil vei corupt întreaga copie de rezervă Time Machine, făcându-l inutil. În schimb, utilizați un utilitar precum GrandPerspective sau OmniDiskSweeper pentru a identifica folderele sau fișierele care sunt atât mari, cât și inutile.

Cum îmi gestionez stocarea Iphone-ului pe Mac?

Mac

 1. Accesați meniul Apple  > Preferințe de sistem > ID Apple, apoi faceți clic pe iCloud.
 2. Conectați-vă cu ID-ul dvs. Apple.
 3. Porniți iCloud Drive. În Opțiuni, asigurați-vă că selectați aplicațiile sau folderele pentru fișierele pe care doriți să le gestionați.

Ștergerea copiei de rezervă șterge totul?

R: Răspunsul scurt este Nu— ștergerea vechiului backup pentru iPhone de pe iCloud este complet sigură și nu va afecta niciuna dintre datele de pe iPhone-ul real. De fapt, chiar și ștergerea copiei de rezervă a iPhone-ului tău actual nu va avea niciun impact asupra a ceea ce este de fapt pe dispozitivul tău.

De ce backupul meu ocupă atât de mult spațiu?

Backup-urile dispozitivelor dvs. sunt adesea vinovații din spatele stocării complete iCloud spaţiu. Este absolut posibil să fi avut vechiul tău iPhone setat să încarce automat backup-uri în cloud și apoi să nu fi eliminat niciodată acele fișiere. … Pentru a scăpa de aceste fișiere, deschideți iCloud din aplicația Setări (iOS) sau din aplicația Preferințe de sistem (MacOS).

Cum eliberez spațiu în iCloud?

Cum să eliberezi spațiu în iCloud

 1. Verificați-vă spațiul. Pentru a vedea cât spațiu utilizați, introduceți Setări pe iPhone sau iPad, selectați iCloud, faceți clic pe Stocare, urmat de Gestionați spațiul de stocare.
 2. Ștergeți copiile de rezervă vechi. …
 3. Modificați setările de rezervă. …
 4. Servicii foto alternative.

Ce se întâmplă dacă îmi șterg fișierele iOS?

Sunt folosite pentru a vă restaura iDevice-ul fără a fi nevoie de o descărcare dacă nu a existat o nouă actualizare pentru iOS. Dacă ștergeți aceste fișiere și mai târziu trebuie să vă restaurați iPhone-ul, iTunes se va actualiza la cea mai nouă versiune iOS prin încărcarea fișierului de instalare corespunzător.

Cum îmi curăț iCloud-ul?

Ștergeți fișierele și folderele de pe site-ul iCloud

 1. Deschideți iCloud.com într-un browser.
 2. Conectați-vă cu ID-ul dvs. Apple.
 3. Faceți clic pe „iCloud Drive”.
 4. Pentru a șterge un folder, selectați-l și apoi faceți clic pe pictograma Ștergere.
 5. Pentru a șterge fișiere, faceți dublu clic pe un folder.
 6. Țineți apăsat CTRL în timp ce faceți clic pe fiecare fișier.
 7. Selectați pictograma Ștergere.

Ștergerea iPhone-ului va șterge iCloud?

Cand tu atingeți Ștergeți tot conținutul și setările, vă șterge complet dispozitivul, inclusiv orice card de credit sau de debit adăugat pentru Apple Pay și orice fotografii, contacte, muzică sau aplicații. De asemenea, va dezactiva iCloud, iMessage, FaceTime, Game Center și alte servicii.

#Răspuns #rapid #întâmplă #dacă #șterg #fișierele #iOS #Macul #meu

You may also like...