Răspuns rapid: Cum folosesc Content Aware Fill în Photoshop CS5?

Photoshop CS5 are umplere în funcție de conținut?

Photoshop CS5 ne oferă acum o opțiune Conștient de conținut în caseta de dialog Umplere. Umplerea în funcție de conținut a putut elimina cu ușurință postarea din fotografie.

Unde este conștient de conținut în Photoshop CS5?

Shift și Backspace pe un PC sau shift+del pe un Mac vor apărea caseta de dialog de umplere. În caseta derulantă, selectați umplere conștientă de conținut și apăsați ok. Lăsați Photoshop și acest algoritm minunat să-și facă magia.

Cum funcționează Photoshop Content Aware Fill?

Ce este umplerea în funcție de conținut? Umplerea în funcție de conținut este situată în caseta de dialog Umplere „Editare – Umplere”. Umplerea în funcție de conținut funcționează prin analizarea unei fotografii și completarea unei zone selectate cu Textură și Culoare similare cu restul imaginii.

Cum folosesc instrumentul de conștient de conținut?

Eliminați rapid obiectele cu umplerea în funcție de conținut

  1. Selectați obiectul. Faceți o selecție rapidă a unui obiect pe care doriți să-l eliminați folosind Selectare subiect, Instrumentul de selecție a obiectelor, Instrumentul de selecție rapidă sau Instrumentul Baghetă magică. …
  2. Deschideți Umplerea în funcție de conținut. …
  3. Rafinați selecția. …
  4. Faceți clic pe OK când sunteți mulțumit de rezultatele de umplere.

De ce nu pot completa conținut conștient?

Dacă nu aveți opțiunea de a utiliza completarea conștientă de conținut, verificați stratul la care lucrați. Asigurați-vă că stratul nu este blocat și că nu este un strat de ajustare sau un obiect inteligent. De asemenea, verificați dacă aveți o selecție activă pe care să aplicați completarea conștientă de conținut.

Cum deschid completarea conștientă de conținut în Photoshop?

Pentru a deschide spațiul de lucru Content-Aware Fill, faceți mai întâi o selecție în jurul unui obiect. Apoi accesați Editare> Umplere în funcție de conținut… Dacă opțiunea Umplere în funcție de conținut este inactivă, utilizați un instrument de selecție precum lasso (comandă rapidă de la tastatură „L”) pentru a vă evidenția conținutul. Aceasta ar trebui să activeze comanda.

Cum folosesc Content Aware pentru a elimina un obiect?

Începeți cu o selecție

  1. Selectați instrumentul de selecție a obiectelor din bara de instrumente și trageți un dreptunghi liber sau un laso în jurul elementului pe care doriți să îl eliminați. …
  2. Instrumentul de selecție a obiectelor face de obicei o selecție strânsă la marginile unui obiect. …
  3. Alegeți Editare > Umplere în funcție de conținut pentru a deschide spațiul de lucru în funcție de conținut.

8.04.2020

Gimp are umplere conștientă de conținut?

Nu ratați niciodată un tutorial!

GIMP a avut o „Umplere în funcție de conținut” de ani de zile înainte ca Adobe să o încerce în Photoshop. Folosind Resynthesizer și script-ul Heal Selection pentru a elimina obiecte din imagini și pentru a reconstrui texturi!

Ce este completarea conștientă de conținut în Photoshop?

Comanda de umplere în funcție de conținut din Photoshop a fost concepută pentru a face eliminarea obiectelor nedorite sau a elementelor care distrag atenția din fotografiile dvs. cât mai ușor posibil. Pur și simplu desenând o selecție în jurul unei zone, Photoshop o poate înlocui instantaneu cu noi detalii de imagine din zonele înconjurătoare.

Ce este Content Aware Scale?

Scala în funcție de conținut redimensionează o imagine fără a modifica conținutul vizual important, cum ar fi oameni, clădiri, animale și așa mai departe. … Scala în funcție de conținut vă permite să măriți sau să micșorați imaginile pentru a îmbunătăți o compoziție, a se potrivi unui aspect sau a schimba orientarea.

Cum folosesc conținutul conștient pentru a extinde fundalul?

Extinderea unui fundal în Photoshop în 3 pași simpli

  1. Pasul 1: Adăugați Canvas. În Photoshop, selectați Imagine>Dimensiune pânză. …
  2. Pasul 2: Selectați zona nou adăugată. Selectați Instrumentul Baghetă magică din bara de instrumente Photoshop din partea stângă a ecranului. …
  3. Pasul 3: Completați zona adăugată folosind Conținutul Conștient. Accesați Editare>Umpleți.

8.08.2018

#Răspuns #rapid #Cum #folosesc #Content #Aware #Fill #în #Photoshop #CS5

You may also like...