Răspuns rapid: Cum pot vizualiza fotografiile semnalate în Lightroom?

Odată ce fotografiile sunt semnalate, puteți face clic pe un buton de filtru de semnalizare din banda de film sau din bara de filtru bibliotecă pentru a afișa și a lucra la fotografiile pe care le-ați etichetat cu un anumit steag. Consultați Filtrarea fotografiilor în vizualizarea Filmstrip și Grid și Găsiți fotografii folosind filtrele de atribute.

Cum găsesc fotografiile selectate în Lightroom?

Lightroom vă poate ajuta să găsiți fotografii după conținutul lor, chiar dacă nu ați adăugat cuvinte cheie la fotografii. Fotografiile tale sunt etichetate automat în Cloud, astfel încât să le poți căuta după conținut. Pentru a căuta în întreaga bibliotecă de fotografii, selectați Toate fotografiile în panoul Fotografiile mele din stânga. Sau alegeți un album pentru a căuta.

Cum salvez doar fotografiile semnalate în Lightroom?

Încă o dată, deschideți caseta de dialog Export fie făcând clic dreapta pe imaginile dvs. în vizualizarea grilă, fie apăsând „Ctrl + Shift + E”. Din caseta de dialog Export, selectați „02_WebSized” din lista de presetări de export pentru a exporta fotografiile noastre marcate ca imagini la dimensiunea web.

Cum pot vedea 5 stele în Lightroom?

Pentru a vedea doar imaginile pe care le-ați semnalat ca Pick, atingeți steagul alb Piccked din meniu pentru a-l selecta. Dacă doriți să vedeți doar imaginile dvs. evaluate cu stele, atingeți câte stele trebuie să aibă o imagine pentru a o putea vedea (în acest caz, am apăsat doar pe imaginile de 5 stele, văzute marcate cu roșu mai sus).

Cum văd fotografii una lângă alta în Lightroom?

Adesea, veți avea două sau mai multe fotografii similare pe care doriți să le comparați, una lângă alta. Lightroom are o vizualizare de comparare exact în acest scop. Alegeți Editare > Selectați niciunul. Faceți clic pe butonul Comparați vizualizarea (încercuit în Figura 12) din bara de instrumente, alegeți Vizualizare > Comparare sau apăsați C de pe tastatură.

Care este cel mai rapid mod de a vizualiza fotografii în Lightroom?

Cum să selectați mai multe fotografii în Lightroom

  1. Selectați fișierele consecutive făcând clic pe unul, apăsând SHIFT și apoi făcând clic pe ultimul. …
  2. Selectați-le pe toate făcând clic pe o imagine și apoi apăsând CMD-A (Mac) sau CTRL-A (Windows).

24.04.2020

Cum văd fotografiile respinse în Lightroom?

Pentru a vedea doar alegerile, fotografiile nemarcate sau respinse, dați clic pe acel steag din bara de filtre. (Este posibil să trebuiască să faceți clic de două ori – o dată pentru a activa bara de filtrare, o dată pentru a selecta starea steagului dorită). Pentru a dezactiva filtrul și a reveni la vizualizarea tuturor fotografiilor, dați clic pe același steag din bara de filtre.

Cum evaluezi fotografiile?

O imagine poate fi evaluată cu 1-5 stele și fiecare rating cu stele are o semnificație foarte specifică.

Cum ați evalua fotografia dvs., 1-5?

  1. 1 stea: „Instantaneu” Evaluările cu 1 stea sunt limitate doar la instantanee. …
  2. 2 stele: „Necesită muncă”…
  3. 3 stele: „Solid”…
  4. 4 stele: „Excelent”…
  5. 5 stele: „Clasă mondială”

3.07.2014

Cum anulez respingerea în Lightroom?

Răspunsul rapid al lui Tim: Puteți elimina marcajul Respingere din Lightroom Classic cu comanda rapidă de la tastatură „U”, pentru „unflag”. Dacă doriți să anulați semnalizarea mai multor fotografii selectate simultan, asigurați-vă că vă aflați în vizualizarea grilă (nu în vizualizarea lupă) înainte de a apăsa „U” de pe tastatură.

De ce nu îmi va exporta Lightroom fotografiile?

Încercați să vă resetați preferințele Resetarea fișierului de preferințe lightroom – actualizat și vedeți dacă asta vă va permite să deschideți dialogul Export. Am resetat totul la implicit.

Ce este DNG în Lightroom?

DNG înseamnă fișier negativ digital și este un format de fișier RAW open-source creat de Adobe. În esență, este un fișier RAW standard pe care oricine îl poate folosi – și unii producători de camere chiar o fac.

Cum export toate fotografiile din Lightroom?

Cum să selectați mai multe fotografii pentru a le exporta în Lightroom Classic CC

  1. Faceți clic pe prima fotografie dintr-un rând de fotografii consecutive pe care doriți să le selectați. …
  2. Țineți apăsată tasta SHIFT în timp ce faceți clic pe ultima fotografie din grupul pe care doriți să îl selectați. …
  3. Faceți clic dreapta pe oricare dintre imagini și selectați Export, apoi în submeniul care apare faceți clic pe Export…

Care sunt stelele din Lightroom?

Lightroom are un sistem de evaluare cu stele, care poate fi accesat sub miniatura fiecărei imagini în Grid View (tasta rapidă G) din Biblioteca Lightrom. Fiecărei imagini i se poate atribui o evaluare cu stele de 1-5 prin simpla apăsare a numărului corespunzător de pe tastatură.

Care este diferența dintre Lightroom și Lightroom Classic?

Diferența principală de înțeles este că Lightroom Classic este o aplicație bazată pe desktop, iar Lightroom (nume vechi: Lightroom CC) este o suită de aplicații integrată bazată pe cloud. Lightroom este disponibil pe mobil, desktop și ca versiune web. Lightroom stochează imaginile dvs. în cloud.

Ce ordine de sortare nu este disponibilă atunci când utilizați o colecție inteligentă?

Comenzile de sortare personalizată nu sunt disponibile pentru colecțiile inteligente.

#Răspuns #rapid #Cum #pot #vizualiza #fotografiile #semnalate #în #Lightroom

You may also like...