Răspuns rapid: Cum se face screencap pe Windows?

Răspuns rapid: Cum se face screencap pe Windows?

Metoda unu: faceți capturi de ecran rapide cu ecranul de imprimare (PrtScn)

 • Apăsați butonul PrtScn pentru a copia ecranul în clipboard.
 • Apăsați butoanele Windows+PrtScn de pe tastatură pentru a salva ecranul într-un fișier.
 • Utilizați Instrumentul de tăiere încorporat.
 • Utilizați bara de jocuri în Windows 10.

Finalizarea lucrărilor la structur...
Finalizarea lucrărilor la structura casei
Cum fac o captură de ecran a unei anumite zone din Windows?

Alt + Imprimare ecran. Pentru a face o captură de ecran rapidă a ferestrei active, utilizați comanda rapidă de la tastatură Alt + PrtScn. Aceasta va deschide fereastra activă în prezent și va copia captura de ecran în clipboard. Va trebui să deschideți fotografia într-un editor de imagini pentru a o salva.

Unde merg capturile de ecran pe PC?

Pentru a face o captură de ecran și a salva imaginea direct într-un folder, apăsați simultan tastele Windows și Print Screen. Veți vedea că ecranul se estompează pentru scurt timp, emulând un efect de declanșare. Pentru a găsi captura de ecran salvată, mergeți la folderul implicit de captură de ecran, care se află în C:Users[User]Imaginile meleCapturi de ecran.

Care este tasta de comandă rapidă pentru Instrumentul Snipping?

Combinație de instrumente de tăiere și comenzi rapide de la tastatură. Cu programul Snipping Tool deschis, în loc să faceți clic pe „Nou”, puteți utiliza comanda rapidă de la tastatură (Ctrl + Prnt Scrn). În locul cursorului vor apărea reticule. Puteți face clic, trage/desenați și eliberați pentru a vă captura imaginea.

Cum poți face o captură de ecran pe un Dell?

Pentru a face o captură de ecran a întregului ecran al laptopului sau desktopului dvs. Dell:

 1. Apăsați tasta Print Screen sau PrtScn de pe tastatură (pentru a captura întregul ecran și a-l salva în clipboard-ul de pe computer).
 2. Faceți clic pe butonul Start din colțul din stânga jos al ecranului și tastați „vopsea”.

Cum deschid instrumentul de tăiere în Windows?

Mouse și tastatură

 • Pentru a deschide Instrumentul de tăiere, selectați butonul Start, introduceți instrumentul de decupare, apoi selectați-l în rezultatele căutării.
 • Pentru a alege tipul de tăiere dorită, selectați Mod (sau, în versiunile mai vechi de Windows, săgeata de lângă Nou), apoi alegeți Formă liberă, Dreptunghiulară, Fereastră sau Snip pe ecran complet.

Cum faci o captură de ecran pe un laptop Windows?

Utilizați comanda rapidă de la tastatură: Alt + PrtScn. De asemenea, puteți face capturi de ecran ale ferestrei active. Deschideți fereastra pe care doriți să o capturați și apăsați Alt + PrtScn de pe tastatură. Captura de ecran este salvată în clipboard.

Unde sunt salvate capturile de ecran?

Care este locația folderului de capturi de ecran în Windows? În Windows 10 și Windows 8.1, toate capturile de ecran pe care le faceți fără a utiliza aplicații terțe sunt stocate în același folder implicit, numit Capturi de ecran. Îl puteți găsi în folderul Imagini, în dosarul dvs. de utilizator.

Care este tasta de comandă rapidă pentru a face o captură de ecran în Windows 7?

(Pentru Windows 7, apăsați tasta Esc înainte de a deschide meniul.) Apăsați tastele Ctrl + PrtScn. Aceasta captează întregul ecran, inclusiv meniul deschis. Selectați Modul (în versiunile mai vechi, selectați săgeata de lângă butonul Nou), alegeți tipul de tăiere dorită, apoi selectați zona de captură de ecran pe care o doriți.

Unde ajung capturile de ecran?

Accesați jocul în care ați făcut captura de ecran. Apăsați tasta Shift și tasta Tab pentru a accesa meniul Steam. Accesați managerul de capturi de ecran și faceți clic pe „Afișați pe disc”. Voila!

Care este comanda rapidă pentru instrumentul de tăiere în Windows 10?

Cum să deschideți Instrumentul Snipping în Windows 10 Plus Sfaturi și trucuri

 1. Deschide Panoul de control > Opțiuni de indexare.
 2. Faceți clic pe Buton avansat, apoi în Opțiuni avansate > Faceți clic pe Reconstruire.
 3. Deschideți Meniul Start > Navigați la > Toate aplicațiile > Accesorii Windows > Instrument de decupare.
 4. Deschideți caseta Run Command apăsând tasta Windows + R. Introduceți: snippingtool și Enter.

Care este tasta de comandă rapidă pentru instrumentul de tăiere în Windows 10?

Pași pentru a crea o comandă rapidă a Instrumentului Snipping în Windows 10: Pasul 1: Atingeți dreapta zona goală, deschideți Nou în meniul contextual și selectați Comandă rapidă din sub-elementele. Pasul 2: Introduceți snippingtool.exe sau snippingtool și faceți clic pe Următorul în fereastra Creare comandă rapidă. Pasul 3: Alegeți Terminare pentru a crea comanda rapidă.

Există o comandă rapidă pentru instrumentul de tăiere în Windows 10?

În Windows 10 Creators Update și mai târziu, puteți captura o parte a ecranului folosind o comandă rapidă de la tastatură – WinKey+Shift+S. Puteți chiar să creați o comandă rapidă pe desktop folosind comanda snippingtool /clip din caseta Locație. ACTUALIZARE: Consultați noul Instrument de capturare a ecranului Microsoft Snip.

Cum faci o captură de ecran pe un PC?

 • Faceți clic pe fereastra pe care doriți să o capturați.
 • Apăsați Ctrl + Print Screen (Print Scrn) ținând apăsată tasta Ctrl și apoi apăsând tasta Print Screen.
 • Faceți clic pe butonul Start, situat în partea stângă jos a desktopului.
 • Faceți clic pe Toate programele.
 • Faceți clic pe Accesorii.
 • Faceți clic pe Paint.

De ce imprimarea ecranului nu funcționează?

Exemplul de mai sus va aloca tastele Ctrl-Alt-P pentru a înlocui tasta Print Screen. Țineți apăsate tastele Ctrl și Alt și apoi apăsați tasta P pentru a executa o captură de ecran. 2. Faceți clic pe această săgeată în jos și selectați un caracter (de exemplu, „P”).

Cum fac o captură de ecran fără butonul printscreen?

Apăsați tasta „Windows” pentru a afișa ecranul Start, tastați „tastatură pe ecran” și apoi faceți clic pe „Tastatură pe ecran” în lista de rezultate pentru a lansa utilitarul. Apăsați butonul „PrtScn” pentru a captura ecranul și a stoca imaginea în clipboard. Lipiți imaginea într-un editor de imagini apăsând „Ctrl-V” și apoi salvați-o.

Fotografie din articolul „Flickr” https://www.flickr.com/photos/chrisdag/4499805077

#Răspuns #rapid #Cum #face #screencap #Windows

You may also like...