Unde este instrumentul de ștampilă clonă în Photoshop CC?

Pentru a utiliza instrumentul Clone Stamp, faceți clic și mențineți apăsată pictograma ștampilă de cauciuc din caseta de instrumente și selectați Clone Stamp Tool din meniul derulant. Puteți ajusta dimensiunea și forma pensulei, opacitatea, fluxul și modurile de amestecare în bara de opțiuni de instrumente din partea de sus a spațiului de lucru.

Horoscop chinezesc 2023 anul iepure...
Horoscop chinezesc 2023 anul iepurelui de apă neagră.

Katherine Jackson241 подписчикПодписатьсяAdobe Photoshop CC: Noțiuni de bază: Instrumentul de ștampilă clonă

Cum folosesc Clone Stamp în Photoshop CC 2019?

Pentru a utiliza instrumentul de ștampilare pentru clonare, țineți apăsată tasta Opțiune/Alt și faceți clic pentru a selecta un punct sursă din care să copiați. Eliberați tasta Opțiune/Alt și mutați cursorul în punctul în care doriți să clonați și faceți clic sau trageți cu mouse-ul.

Unde este peria de vindecare în Photoshop CC 2020?

S-ar putea să se ascundă în spatele Instrumentului Perie de vindecare a punctelor, Instrumentului Patch, Instrumentului de mutare în funcție de conținut sau Instrumentului Ochi roșii. Dacă îl puteți vedea, puteți accesa Instrumentul Pensule de vindecare tastând „J”. Pentru a utiliza Instrumentul Pensule de vindecare, plasați cursorul peste zona imaginii pe care doriți să o eșantionați.

Ce este Clone Stamp Tool Photoshop?

Instrumentul Clonare ștampilă pictează o parte a unei imagini peste o altă parte a aceleiași imagini sau peste o altă parte a oricărui document deschis care are același mod de culoare. De asemenea, puteți picta o parte dintr-un strat peste alt strat. Instrumentul Clone Stamp este util pentru duplicarea obiectelor sau pentru eliminarea unui defect dintr-o imagine.

Unde este instrumentul de vindecare a punctelor în Photoshop 2021?

Deci unde este pensula mea de vindecare a punctelor în Photoshop, poate vă întrebați? Îl puteți găsi în bara de instrumente sub Instrumentul pentru picurare! Sfat: Dacă nu vedeți o bară de instrumente, accesați Windows > Instrumente. Faceți clic și țineți apăsat pe pictograma Healing Brush și asigurați-vă în special că selectați pictograma Spot Healing Brush Tool.

De ce nu pot folosi instrumentul de ștampilare clonă?

Da, sună ca o problemă de straturi. Dacă zona pe care o utilizați pentru a defini sursa clonării este o zonă transparentă pe unul dintre straturile dvs., nu va funcționa. Păstrați paleta Straturi deschisă și asigurați-vă că utilizați zona de imagine (și nu zona de mască) – dacă zona de imagine a stratului este activă, va avea un chenar în jurul ei.

Cum scap de instrumentul de ștampilă clonă?

Când utilizați instrumentul Ștergere sau Clonare și ștampilare, funcția Anulare (Ctrl+Z) nu este disponibilă. Singura modalitate de a „anulați” este să selectați „Terminat”, să închideți instrumentul, să eliminați/dezactivați stratul nou creat (sau să reveniți în istoric), apoi să redeschideți instrumentul pentru a începe de la capăt.

Cum repar imperfecțiunile imaginii mele?

Curățați imperfecțiunile cu Spot Healing

  1. Ce ați învățat: utilizați instrumentul Spot Healing Brush pentru a elimina distragerile.
  2. Când să folosiți peria de vindecare a petelor.
  3. Utilizați un strat separat pentru retușare.
  4. Reglați dimensiunea instrumentului Spot Healing Brush.
  5. Experimentați cu diferite opțiuni de vindecare la fața locului.
  6. Salvează-ți munca.

7.08.2019

Care instrument funcționează la fel ca instrumentul de ștampilă clonă?

Instrumentul Healing Brush, situat sub instrumentul Spot Healing Brush, este foarte asemănător cu instrumentul Clone Stamp. Pentru a începe, Opțiune + clic (Alt + clic pe un PC) pentru a selecta sursa, apoi pictează cu atenție peste destinație pentru a transfera pixelii.

#Unde #este #instrumentul #ștampilă #clonă #în #Photoshop

You may also like...